Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Serik Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Mehmet Kurdoğlu'nun Karadayı Mahallesi'ndeki Serik Anadolu Lisesi'ni incelemesine Belediye Başkanı Enver Aputkan, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz de eşlik etti. 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminde hizmete giren okulda yapılan çalışmaları incelemek üzere giden Kaymakam Kurdoğlu'nu okul idarecileri ve öğretmenler karşıladı.

Kaymakam Mehmet Kurdoğlu burada okulun karşısında bulunan yeşil alanın öğrencilerin park ve spor alanı olarak kullanılması için belediye başkanlığından destek sözü alındığını ve bu alanın en kısa zamanda öğrencilerin kullanımına açılacağını söyledi. Kaymakam Kurdoğlu, ilçe milli eğitim müdürü ve okul idaresine okulun ilk yapım sırasında yüksek kot sebebiyle ihata duvarının çok yüksek yapıldığını, gerekli çalışmaların yapılarak duvarın makul seviyeye indirilmesinin sağlanması talimatını verdi.

Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz de okulun faaliyete geçtiğinde kanalizasyon sisteminin bulunmadığını belirtirken, yaklaşık 1 ay önce kanalizasyon sistemi kurulduğu için rögarların kanalizasyon sistemine bağlanması işini İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ihale edilerek yaptırıldığını ve bağlantının gerçekleştirildiğini, bu alanın da yeşil alan olarak kullanılacağını aktardı.

FOTOĞRAFLI