Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşanan hortum felaketinde kaybolan üniversite öğrencisi Kader Buse Acar, aradan geçen 227 güne rağmen bulunamadı. Annesi Ayla Acar'ın kullandığı otomobille babasının sanayi sitesindeki iş yerine birkaç metre kala hortumla karşılaşan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'ın kayboluşuna ilişkin kesin bir veriye henüz ulaşılamadı. Acılı anne ve babanın arama çalışmaları hala umutlu bir şekilde devam ediyor.

"ÜNİVERSİTEN BAŞLAYACAK"

Baba Acar, sosyal medya hesabı üzerinden kızı için içleri yakan bir paylaşımda bulundu. Kızına dön diye seslenen Acar, paylaştığı o notunda, "Biricik babişim gel bitsin bu kabus. Karadeniz gezimizde jandarmanın arabasına dur demiştin ya, annen de fotoğrafımızı çekiyordu, 28 Ağustos 2018'de, öğlene doğru.. Bıraktın mı babişini? 24 Ocak 2019'dan bu tarafa babişim. Eylül geldi, üniversiten başlayacak, gel de okuluna başla be babişim. 7 ay bitti yavrum, 225 gün geçti. Nerelerdesin, iyi misin babişim. Özledim üçümüzün yemeğe gittiğimiz günleri, biz kiminle yemeğe gideceğiz sen olmayınca? Sensiz olmuyor babişim.. Rabbim, bağışla yavrumuzu." ifadelerini kullandı.

BOYNUNDAKİ ALTIN KOLYELER İÇİN DEDEKTÖR İSTEDİ

225 günün geride kaldığını hatırlatan Acar'ın devletten de bir talebi oldu. Kızının boyununda 3 tane altın kolye olduğunu hatırlatan Acar, "Boynunda 3 tane altın kolye var, doğum gününde Kemer'den aldığım hediye. Aldığım halka küpesinin birisi olay yerinde bulundu, diğerinin kulağında olduğunu sanıyorum. Devletimizden altına duyarlı dedektör istiyoruz." çağrısında bulundu.