Adana'da 3 yıldır kayıp olarak aranan Mustafa G.'nin (44), kayınpederi Ahmet D. (73) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetin ardından cesedi torbaya koyup araziye attıkları belirlenen Mustafa G.’nin eşi anaokulu öğretmeni Nazmiye G. (39) ile babası Ahmet D.'nin evine polis ekipleri baskın düzenledi. Baskın sırasında fenalaşan Ahmet D. hayatını kaybederken, gözaltına alınan Nazmiye G. ise tutuklandı. Nazmiye G.’nin aynı okulda görev yaptığı müdür yardımcısı Ramazan Ö. ile ilişki yaşadığı, bu nedenle çıkan tartışmanın ardından Mustafa G.’nin kayınpederi Ahmet D. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü öne sürüldü.

Merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi’nde oturan 1 çocuk babası Mustafa G., ortadan kayboldu. Eşi Nazmiye G., 6 Şubat 2018’de polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Mustafa G.'nin bulunması için çalışma başlatan ekipler, hiçbir ize ulaşamadı. Aradan geçen zamana rağmen çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, 3 yıldır haber alınamayan Mustafa G.’nin banka hesabındaki 10 bin liranın hiç harcanmadığını belirledi. Mustafa G.’nin ölmüş olabileceğini değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, soruşturmayı bu yöne kaydırdı.

YASAK AŞK İDDİASI
Mustafa G.’nin yaşadığı mahallede araştırma yapan polis, kayıp başvurusuna yakın bir tarihte eşi Nazmiye G. ile kayınpederi Ahmet D.’nin akşam saatlerinde ellerinde torbayla bir şeyler taşıdıklarını tespit etti. Bunun üzerine polis, Nazmiye G.’yi takibe aldı. Anaokulu öğretmeni Nazmiye G.’nin, görev yaptığı okulun müdür yardımcısı Ramazan Ö. ile ilişkisi olduğu belirlendi. Nazmiye G. ile Ramazan Ö.’nün ilişkilerinin 2014 yılında başladığı, bu nedenle çiftin sürekli tartıştıkları öne sürüldü.

GÖZALTINA ALINIRKEN FENALAŞTI, HASTANEDE ÖLDÜ
Bu bilgiler üzerine polis, Nazmiye G., babası Ahmet D. ile Ramazan Ö.’nün adreslerine 28 Ocak günü baskın yaptı. Nazmiye G. ile Ramazan Ö. gözaltına alınırken, Ahmet D. ise polisin geldiğini öğrenince rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan ve aort damarı yırtıldığı tespit edilen Ahmet D., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

EŞİNİN CESEDİNİ TORBAYLA TAŞIMIŞ
Emniyete götürülen Nazmiye G., sorgusunda her şeyi itiraf etti. Nazmiye G. ifadesinde, eşinin aldatıldığı şüphesiyle sürekli tartışma çıkardığını öne sürdü. Olay günü yine tartıştıklarını anlatan Nazmiye G., aynı apartmanda oturduğu babası Ahmet D.’nin yukarı çıktığını ve tabancayla eşi Mustafa G.’yi öldürdüğünü söyledi. Nazmiye G., olayın ardından eşinin cansız bedenini bir torbaya koyarak önce otomobile taşıdıklarını, sonra da merkez Çukurova ilçesine bağlı Salbaş Mahallesi’ne götürüp, ormanlık araziye attıklarını belirtti. Nazmiye G., görev yaptığı okulun müdür yardımcısı Ramazan Ö. ile eşi öldükten sonra ilişki yaşamaya başladıklarını öne sürdü.

CESET BULUNAMADI
Polis, ifadesinin ardından Nazmiye G.’nin gösterdiği noktada Mustafa G.’nin cesedini aradı. Özel eğitimli köpeklerin de kullanıldığı aramalarda, Mustafa G.’nin cesedine ulaşılamadı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nazmiye G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ramazan Ö. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.