KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- AK PARTİ Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Mahmut Kaçar, Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu ilçesini ziyaret ederek belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve partililerin katıldığı Dulkadiroğlu ziyareti Yedikuyalar bölgesiyle başladı. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bölgesine kazandırdığı Macera Parkı ve Dulkadiroğlu Doğal Yaşam Parkı’nın incelemesiyle devam eden programda Yedigüzel Adam Müzesi de ziyaret edildi.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin adeta çehresini değiştiren Kamu Külliyesi’ni ziyaret eden Ak Parti Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Mahmut Kaçar, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’dan projenin detayları hakkında bilgiler aldı. Külliye ziyaretinin ardından ilçenin turizmi geliştirmeye yönelik projelerinden olan Bahtiyar Yokuşu’nda incelemelerde bulunan heyet, belediye hizmet binasına geçti.
Mahmut Kaçar daha sonra belediye hizmet binasında Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Başkan Okay’ın hizmetler ile ilgili bir de sunum yaptığı toplantı görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI