Yurt genelinde meydana gelen son dakika deprem haberlerine bir yenisi daha eklendi ve bu kez Balıkesir'den bir son dakika deprem haberi geldi. Peki Balıkesir'de kaç şiddettinde deprem oldu ve merkez üssü neresi? İşte 10 Aralık Balıkesir depreminin ayrıntıları...

SON DAKİKA BALIKESİR DEPREMİ!

Balıkesir'de deprem meydana geldi. Çevre illerde ve İstanbul'da da hissedildi. AFAD "Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde, saat 23.14'te 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz." açıklamasında bulundu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5,0 olarak açıkladı.

ARTÇI DEPREM

Kandilli’den yapılan son dakika açıklamasına göre 23:14’teki depremin ardından 23:24 sularında 4,3 şiddetinde bir artçı deprem de meydana geldi. Depremlerin Bursa, Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul gibi çevre illerden de hissedildiği belirtildi.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.