İngiltere'de Ulusal Suç Ajansı, Bradford şehrinde yaşayan 37 yaşındaki Rehan Baig isimli adamın bilgisayarına çocuklara ait cinsel içerikli videoları indirdiği ihbarı üzerine, ajans dedektifleri Rehan'ın evine baskın yapıp evde arama yaptı.

Rehan'ın bilgisayarına el koyan dedektifler, bilgisayarda Rehan'ın tavuk ve civcivlere cinsel istismarda bulunurken eşinin çektiği ve eşi ile beraber yatakta köpekle ilişkiye girerken çekilmiş görüntülere ulaştı.

Yetkililer ayrıca 6 yaşından küçük çocukların cinsel içerikli videolarına ulaştı. Mahkeme, Rehan'a çocuklara ait cinsel içerikli video bulundurma ve hayvanlarla ilişkiye girme suçlarından üç yıl hapis cezası verdi. Rehan tavuklarla ilişkiye girerken kendisini telefonu ile videoya çeken karısı Haleema Baig ise 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ancak mahkeme suçlulara kesilen cezaları erteledi. Mahkeme başkanı daha sonra yaptığı açıklamada böyle bir ceza verme yetkisinin olmadığını bu nedenle cezayı kaldırdığını söyledi. Sapık adam bu suçtan dolayı yalnızca ömür boyu hayvan sahiplenmeden men cezası aldı.