Yeniköy’de misafirlerine kapılarını açan Fonduralı, kendine özgü dokusu ve birbirinden lezzetli yemekleriyle, misafirlerini ağırlıyor.




Haftanın belirli günleri canlı akustik müziğin olduğu mekanda, sürpriz isimler de sahne alıyor.

Boğaz keyfi




Bebek Meyhanesi, farklı meze çeşitleri sunuyor. Boğaz manzaralı mekanda, avokadolu karides, levrek marin, vişneli kuşkonmaz, tarçınlı midye pilaki ve adaçayıyla marine edilmiş levrek fileto gibi lezzetler ön plana çıkıyor.




Bal kabağı Ankara’dan geliyor





Kış mevsiminin gelmesiyle Hafız Mustafa, misafirleri için Ankara’da yetiştirilen özel mahsul bal kabağını, İstanbul ve Dubai’de tatlıseverlere sunuyor. Tahin ve cevizle süslenen kabak tatlısı, isteğe göre pekmez ve kaymakla da servis edilebiliyor. Mekanda ayrıca bal kabaklı muhallebi ile pasta da bulunuyor.



Sınırsız eğlence




Kadıköy Al SharQ, ‘İyi yemek ve sınırsız eğlence’ mottosuyla misafirlerini ağırlıyor. Mekanın menüsünde, mouttabbal, mouktara, labneh avo, kuru patlıcan dolması, fellah köfte, muhammara ve çıtır mantı öne çıkanlar arasında...

Fransız mutfağı




Kozyatağı Hilton Otel’in içinde yer alan Mon Amour, misafirlerine Türk ve Fransız yemeklerini sunuyor. Şef Rıza Baylan’ın sürpriz dokunuşlarıyla lezzet şöleni yaşattığı menüde, chef’s uskumru, vişne aşkı, sakız kabağı dolması, crevette fantaise, traiteur ve çıtır börek gibi lezzetler bulunuyor.



Caz ve suşi





Nişantaşı’nda 10’uncu yılını geride bırakan Biber Bar’da, perşembe günleri caz müziği eşliğinde suşi servis ediliyor. Erkan Kara işletmeciliğindeki mekanın menüsünde, Fransa ve İtalya mutfağından lezzetler de var.