Evcil hayvan sahiplenmeden önce iyice düşünmeniz, onun ihtiyaçlarını, bakımını ve beslenmesini karşılayabilecek imkanınızın olup olmadığını tartmanız gerekir. Eğer hem maddi hem de manevi olarak bir evcil hayvanın sorumluluğunu üstlenebileceğinize karar verdiyseniz, işte size yuva arayan kedi ve köpek ilanları. Satın almayın, sahiplenin. İşte haftanın evcil hayvan sahiplendirme ilanları.







Engelli canlara öncelik! 2 gözü de görmeyen orta yaşlı ve tuvalet eğitimli Viski'ye yuva olmak ister misiniz? O halde ilana tıklayın :)







7 yaşındaki dişi ve kısır Fındık kıza yuva aranıyor. Ankara'da ikamet eden birine sahiplendirilecek.







İstanbul'daki Yedikule Hayvan Barınağı'ndaki Karam yeni yuvasını arıyor. Karam'ın yeni yuvası olmak için barınağın internet sitesinden form doldurmanız gerekiyor.







Mükremin yuva arıyor. 2,5 aylık erkek ve biraz korkak olan Mükremin için Yedikule Hayvan Barınağı'nın internet sitesinden başvuru yapabilirsiniz.







4-5 yaşlarında, dişi, kısır, sosyal, iyi huylu, ev ortamına adapte, kediyle anlaşabilen Muju kıza yeni yuva olmak ister misiniz?







Halley, 2 yaşlarında dişi, kısır, sosyal, suyla oynamaya bayılan bir can. Şimdi yeni yuvasını arıyor.







10 Nisan doğumlu, 3 aylık, dişi, annesiyle beraber anne sütü emerek büyüdü. Kedi ve köpeklerle sosyal, insan aşığı bu yavruya yuva aranıyor.







Venüs yuva arıyor. Yumuşak huylu 2 yaş civarı dişi bir kedi olan Venüs sokakta terk edilmiş ve hırpalanmış halde bulunmuş. Venüs'ün yeni yuvası olmak istiyorsanız ilana tıklayın.







Erkek, kısır, 4 yaşında. Diğer köpeklerle ve kedilerle anlaşamıyor. İstanbul Silivri'deki bu can şimdi yeni yuvasını arıyor.