Gün geçtikçe daha fazla popüler olmaya başlayan ve herhangi bir kişisel bilgi sunulmadan, EFT ya da banka havale ile birlikte mobil hizmeti de kullanmaya gerek olmadan, tek kullanımlık paykasa ön ödeme sanal kart hizmetleri birçok farklı yerde kullanım hakkı sağlamaktadır. Oldukça büyük bir güven altında sağlam bir yapıya sahip olan paykasa sistemi, online olarak oyun için ya da e-ticaret sitelerinden alışveriş gerçekleştirmekle birlikte farklı sitelerden değişik sektörlerindeki ürünleri elde etmek adına da çok düşük komisyon maliyetleri veya kart ücretleri altında güvenilir bir destek sunmaktadır.

Değişik Sanal Kartlar İle Keyifli Bir Alışveriş İmkanı

Güvenilir bir hizmet çatısı altında bayilik desteği veren site üzerinden cashixir ile birlikte daha birçok değişik ön ödemeli sanal kart sistemleri yüklemesi gerçekleştirilebilir. Milyonlarca insan tarafından her gün sayısız kez kullanılan bu sanal kartlar için yapılması gereken tek şey, site üzerinden 7/24 güven içerisinde sunulan canlı destek hattına bağlanarak müşteri temsilcilerinden detaylı bilgileri alıp tek seferlik kullanım hakkına sahip olan bu kartları elde etmektir. Hiçbir üyelik işlemini gerçekleştirmeden, kişisel bilgiler verilmeden ve farklı paketleri altında satın alınan bu kartlar arzu edilen her yerde internet üzerinden kullanılabilir. Üstelik nakit ihtiyacına sahip olan kişiler de yine günümüzde artık bu hizmet sayesinde farklı yerlerde kullanım şansını elde edebilirler.

Uygun Fiyatlar Altında Güven İçerisinde Alışveriş Fırsatı

Hiçbir işlem ya da hesap ücreti, bayi ücreti gibi ek maliyetler işin içine girmeden otopay ile birlikte farklı kart sistemleri kapsamında, internet üzerinden rahat bir alışveriş fırsatı sağlanabilmektedir. 16 haneli pin kodu ve cvv numarası altında alışveriş gerçekleştirecek olan siteye bu seçenekler gerilmek suretiyle alışverişi kimin yaptığı hiçbir şekilde anlaşılmadan işlem yapılabilmektedir. SSL güvenliği altında ve daha birçok farklı güvenlik sistemleri kapsamında bu ön ödemeli sanal kartlar, bilgisayar korsanlarının kötü niyetlerini tamamen ortadan kaldırma şansı vermektedir.

Hızlı Paykasa Ödeme Yöntemi

Alışveriş yapmanın sanal dünyaya yayılması ile her geçen gün yeni satın alım ürünleri, yeni ödeme yöntemleri ortaya çıkmaktadır. Sanal dünyanın uçsuz bucaksız bir dünya olması ve binlerce alışveriş sitesi bulunması sebebi ile insanlar her platforma güvenmekte problem yaşamaktadırlar. Bu da beraberinde sanal alışverişe geçişte sorunlar doğurmaktadır.

Paykasa bu problemleri tamamen ortadan kaldıran, yeni ve son derece güvenlikli bir ödeme yöntemidir. Kullanıcılarının adres bilgilerine dahi ihtiyaç duymayan bu ödeme yöntemi, hemen her site tarafından ödeme şekli olarak kabul edilmektedir. Paykasa ile birçok internet kullanıcısının sanal alışveriş yapmaya başlayabileceği tahmin edilmektedir.

Paykasa Nasıl Kullanılır?

Paykasa son derece güvenilir bir ödeme yöntemidir. Kullanıcılar tarafından en başta bu özelliği ile tercih edilmektedir. Ancak bunun yanı sıra Paykasa oldukça ekonomik ve hızlı bir yöntem olarak kullanıcıların alışkanlıklarını değiştirmektedir. Ucuz paykasa satın al paketleri bankaların aldığı ek ücretler olmadığından çok ekonomik bir hale bürünmektedir.

Kullanıcılar paykasa ile bağlantılı sertifikalı sitelerden 10 €, 20 € ile 500 € arasında bir paket satın alabilmektedirler. Sonrasında edindikleri 16 numaralı kod ile sitelerden diledikleri gibi alışveriş yapabilmektedirler.

Paykasa ile alışveriş yaparken, ürünler seçildikten sonra - ürünler kıyafet, kozmetik, oyun veya uygulama olabilir- ödeme yöntemi sayfasına gelindiğinde PayKasa seçeneği işaretlenmektedir. Sonrasında ise yalnızca kod numarasını istenen bölgeye yazılması yeterlidir. Bu kadar hızlı ve basit bir şekilde ödeme gerçekleştirmek mümkündür.

Paykasa Ekşi Yorumları

Hızlı Paykasa ödeme yöntemi kullanıcıları hızlı bir şekilde artmaktadır, bunun en büyük sebeplerinden biri de ekşi yorumlarıdır. Ekşi birçok insanın bir araya gelerek yorumlarda bulundukları bir platformdur. Burada her gün yüzlerce yazar birçok konu hakkında yorum yapmaktadırlar. Paykasa ekşi yazarları tarafından da kullanılan ve sevilen bir ödeme yöntemidir. Site içerisinde çoğunlukla Paykasa ödeme yöntemi avantajlı ve ekonomik şeklinde özetlenmiştir.

Paykasa ödeme yöntemi hakkında ekşi aracılığı ile bilgi edinmek isteyen kişiler de paykasa kullanmaya başlamaktadırlar. Paykasa, tamamen müşteri güvenliğini esas alarak hazırlanmış bir ödeme yöntemidir. Kullanışlı ve sade yapısı ile vazgeçilmez bir ödeme yöntemi olma yolunda ilerlemektedir.