Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Gürgen Öz, çok eğlenceli bir set geçirdiklerini belirterek, "Filmi Datça’da çok eğlenerek çektik. Gonca ile çok uzun süredir haberleşiyorduk, ‘Bir proje denk gelse çalışsak’ diye. Çok beğendiğim bir aktris. Keza beni sette de çok güldürdü. Karavanda mezdekelerle, Gonca’nın dansları, esprileriyle geçti. Biz çok eğlendik, seyircinin de eğleneceğini biliyoruz” dedi.

"HÂLÂ GARİP MESAJLARLA GÜLDÜRÜYOR"
Rol arkadaşından övgü dolu sözlerle bahseden Öz, “Gonca tam bir komedyen. Bunu gösterebilmek için bir zemin, platform lazım. Film çekimlerindeyken karavanda, sette bir şovlar, bir hikayeler, bir stand-uplar... Böyle bir şey yok. Ben o kadar esprili bir insanımdır ortamı bıraktım. Hâlâ da kendisi beni bazı garip mesajlarla güldürüyor. Gün içinde sesli mesajlar atıyor. Gonca Vuslateri bir komedyen yeteneği” şeklinde konuştu.

"YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU"
Gürgen Öz, çekimler sırasında Datça’da çevre kirliliğine neden oldukları şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdi: Orası 1.5 ay ağır bir dekor kurulmuş alan. İzinlerle kullanılmış. Toplaması da zaman alıyor. Set bittikten sonra ekip oradan dönüyor. Otelden iki saatte varılan zor bir lokasyon ve setin organize olma hali var. Ekipler uçaklara gidiyor. Bu 1-2 gün alan süreç. Orada en son bir ekip kalıyor. O ekip de alanı temizlemek için bulunan ekip. Temizleme öncesi dekorun sökülmesi, kamyonlara yüklenmesi gerekiyor. O aradaki bir günlük boşlukta orada gezen çevreci bir grup bunu görünce doğal alarak tepki gösteriyor, yanlış anlıyor. Son derece hassasiyetle tabii. Ondan sonraki gün zaten orası tertemiz yapıldı, videoları paylaşıldı. Hiçbir sorun yok.

"KENDİMİZDEN BİR ŞEYLER KATTIK"
Gonca Vuslateri, partneri Gürgen Öz’ün sözlerine atıfta bulunarak, “Mezdeke performansım Gürgen için hatta eşi Emily için yapılmış bir danstı. Gerçekten çok eğlenceli bir set oldu. Biz de senaryoyu o kadar sevdik ki kendimizden bir şeyler ekledik. İki tane aynı frekansta buluşan oyuncularla set eğlenceye dönüşüyor” ifadelerini kullandı.