Aniden gelen fikirlerinizi önemseyin.

Ay, Balık burcunda ilerliyor. Yeni şeyler deneyin. Başarılı olmanın ilk kuralı doğru bir üsluptur. Kişisel veya mesleki başarınızı bu yolda arayın. Hayatı kontrol altına almak isterken çok fazla detaycı davranmanız ya da plancı olmanız söz konusu olabilir. Bugün daha fazla anın tadını çıkartmalısınız. Aklınıza bugün gelen her fikir sizler için muhteşem güzel gelişmeler getirebilir. Bugün konsantrasyonunuzu korumalısınız. Kafanızı meşgul eden şeyleri belirleyerek bunlardan uzaklaşma kararı almalısınız. Yeni yapacağınız şeyler için kendinize yeni hedefler belirlemelisiniz.

9 Temmuz Koç burcu yorumu

Bugün sosyal aktiviteler içinde olmak ve dostlarınızla zaman geçirmek sizlere farklı bir yön kazandırabilir. Sadece ufak dedikodulara karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Gerçek benliğinizi keşfetmeye odaklanmalısınız.

9 Temmuz Boğa burcu yorumu

Bugün kendinizi duygusal olarak iyi hissetmenize rağmen fiziksel olarak yorgun hissedebilirsiniz. Kendi kendinize kalarak bazı kararlar almanız doğru olacaktır. Gereksiz alınganlıklardan ve kaprislerden uzak durmalı! Kariyer planlarınız ile ilgili yaşadığınız kararsızlıkları artık bugün sonlandırabilirsiniz.

9 Temmuz İkizler burcu yorumu

Bugün orjinal fikirler ve yaratıcılık gerektiren işlerde mükemmel başarı sağlayabilirsiniz. Üst düşünme gücü yoluyla daha önce kimsenin aklına gelmeyen fikirler üretmek için harika bir gündesiniz. Kariyeriniz ile ilgili yapacağınız görüşmelerden olumlu yanıtlar alabilirsiniz. İnsanlara yardım etmek isterken biraz baskı yapıyor gibi anlaşılabilirsiniz.



9 Temmuz Yengeç burcu yorumu

Partnerinizin duygusal dünyasındaki düşüncelerinin sizin hakkınızdaki kısmıyla ilgili bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bunun için bir şeyler öğrenmek isterken yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Bugün size sorulmadan fikir beyan etmemelisiniz. Kariyeriniz adına alacağınız teklifler ya da yapacağınız teklifler bugün oldukça önemli olabilir.

9 Temmuz Aslan burcu yorumu

Duygusal olarak içinizde hissettiğiniz her durum için tepki göstermemeli ve söylenen her kelime veya yapılan her davranışı yanlış anlamamalısınız. Bugün kendinizi savunmak zorunda kalacağınız olayları içinizde tutmamalısınız. Anne ya da babanızdan duyabileceğiniz eleştirilere karşı biraz daha açık olmalısınız.

9 Temmuz Başak burcu yorumu

Bugün sizin için bütün olumsuz duygulardan ve negatifliklerden kurtulma zamanı olmalıdır. Geçmiş biraz canınızı acıtıyor olsa da her şey bir anda değişim gösterebilir. Biraz sabırlı olmalısınız. İş ortamınızda yaşadığınız bir hayal kırıklığı sizleri hemen geleceğe yönelik mutsuzlaştırmamalıdır.

9 Temmuz Terazi burcu yorumu

Bugün her zamankinden daha hoşgörülü olmalısınız. Hayatınızla ilgili belirli bazı yol ayrımları içinde kendinizi hissedebilirsiniz. Bunun yerine hedeflerinizi düşünmelisiniz. Hiçbir yargı ya da sınır içinde kendinizi bunaltmamalısınız. Ani gelişen seyahatler veya yakın çevreden alacağınız bazı haberler size sürpriz olabilir.



9 Temmuz Akrep burcu yorumu

Bugün özel yaşamla ilgili konularda kendinizi tedirgin hissedebilir kuşku, öfke ve merak gibi duygulara teslim olabilirsiniz. Bu duygularınızı kontrol etmelisiniz. Yersiz kuşkular işlerinizi sekteye uğratabilir. Parasal konularınızda ya da ortaklıklarınızda öngöremediğiniz bazı yol ayrımları söz konusu olabilir.

9 Temmuz Yay burcu yorumu

Duygusal anlamda kendinizi kararlı, cesaretli ve özgüvenli hissedebilir ancak bunu yaşama adapte etmekte zorlanabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili bir seçim gününde olabilirsiniz. Bugün biraz daha sakin kalmayı denemelisiniz. Yeni bir ilişki için kalbinizin ritmini değiştirecek birileri her an karşınıza çıkabilir.

9 Temmuz Oğlak burcu yorumu

Maddi konuların ön planda olacağı ve bazı bütçe dengeleri sağlamanız gereken bir gündesiniz. Ekonomik koşullarınızı dengede tutmak için bugün bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Yapacağınız önemli bir toplantı sizlere yeni bir iş birliği getirebilir. Ekonomik şartlarınızı dengelemek isterken partnerinizle bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz.

9 Temmuz Kova burcu yorumu

Bugün ikili ilişkiler konusunda gereğinden fazla fedakârlık yaparak gücünüzün üstünde performans sergileyebilirsiniz. Kendinizi gereğinden fazla yormamalısınız. Potansiyelinizi toplayıp cevap için biraz duraklamak doğru bir hareket olacaktır. Yakın çevre iletişimlerinizde yaşayabileceğiniz aksaklıklara karşı biraz daha hoşgörülü olmanızda fayda vardır.

9 Temmuz Balık burcu yorumu

Bugün günlük rutin işlerinizi sizi bir hayli oyalayabilir. Kafanıza taktığınız bazı iş yüklerine bugün alternatif çözümler bulmayı denemelisiniz. Yeni seçimler ya da yeni başlangıçlar bugün size iyi gelebilir. Geleceğinize yönelik yeni ortaklık konuşmaları ya da finansal gelirlerinizin artması söz konusu olabilir.