Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Ramazan Bayramı’nın son günü 15 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek olan Gönül Dağı isimli dizisinin 28.yeni bölümde, özlenen eski bayramlar ele alınıyor.

Bayramlık giysileriyle ellerinde torbaları harçlık toplamaya çıkan çocuklar, mendillerin arasına sıkıştırdıkları harçlıkları, şekeri ve kolonyasıyla küçükleri bekleyen büyükler, el öpmeler, sarılmalar kavuşmalar kısacası büyük şehirlerde özlemini duyduğumuz bayramları, bozkırdaki bayramların beklenmedik sürprizlerini ve güzelliklerini Gönül Dağı dizisi 15 Mayıs Cumartesi günü ekrana getirecek.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDE BEKLENMEDİK KAZA

Gedelli mucitleri Taner (Berk Atan), Veysel (Semih Ertürk), Ramazan (Cihat Süvarioğlu)’ın organize ettiği bayram pikniğine katılan Zahide (Ecem Özkaya), Sefer (Ferdi Sancar), Dilek (Gülsim Ali İlhan), Cemile (Nazlı Pınar Kaya), Asuman (Hazar Çağlar), Selami (Eser Eyüboğlu), Keriman (Çiğdem Aygün) ve Elif (Zümre Meğreli) müthiş eğlenceli saatler geçirirler. Bayram lezzetlerinin tadına bakılır, oyunlar oynanır ve pikniğe kurulan salıncakla havalara uçmanın keyfi yaşanır. Ancak Gedelli sakinlerini bu güzel bayram gününde üzecek bir sürpriz beklemektedir. Salıncağa bindirdiği eşi Keriman’ı biraz hızlı sallayarak aksiyon yapmak isteyen Selami, çok sevdiği karısının kaza geçirmesine neden olur. Keriman’ın yaralanması bayram pikniğine gölge düşürür…



AMCAOĞULLARINDAN BU KEZ BALIK TUTMA İCADI!

Gönül Dağı’nda bu hafta çok farklı bir icada tanıklık edeceğiz. Hamile karısı Cemile’nin balık aşermesi üzerine kasabada balık satın almak isteyen Veysel bulamayınca çareyi amcaoğullarıyla birlikte gölde balık avlamakta bulur. Ancak saatler geçmesine rağmen oltalarına hiç balık takılmayınca, Taner’in aklına parlak bir fikir gelir… Yaptığı icadlar ve parlak zekası ile dikkat çeken Taner, bu kez balıkların oltaya takılmasını sağlayacak müthiş bir yem üretir. Amcaoğulları bu güzel icad sayesinde sadece Cemile’yi değil, tüm aileyi doyuracak balık avlarlar.

AMCAOĞULLARINDAN MÜTHİŞ BAYRAM ORGANİZASYONU

Gedelli sakinleri Ramazan süresince Meydanda düzenlenen şenliklerin en muhteşemine Bayramda kavuşurlar. Belediye Başkanı Münir Beyin (Ege Aydan), Muammer (Ali Düşenkalkar), Hüseyin (Erdal Cindoruk) ve amcaoğullarına verdiği organizasyon yine birbirinden ilginç sürprizlerle doludur…  Gönül Dağı 28. Yeni bölümüyle 15 Mayıs Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında…