Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen ‘Turkcell Platinum Golf Challenge' dün sabah başladı. Ortakent Mahallesi'ndeki Bodrum Golf Club'ta Turkcell Platinum tarafından bu yıl ikinci kez organize edilen ve Dokuz çukurlu golf sahasında 2 tur üzerinden oynanan turnuvada sporcular; ‘Erkekler A-B-C', ‘Kadınlar A-B' ve ‘Gençler' olmak üzere 6 ayrı kategoride kupaya uzanmaya çalışıyor. 
 
140 kişilik katılım
İngiltere, Almanya, Çin Halk Cumhuriyeti ve Belçika'dan golf tutkunlarının da geldiği turnuvada Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra, aralarında ünlü simaların da yer aldığı 100'ü aşkın sporcu mücadele etti ve müsabakalar Demirören'in de yer aldığı ilk 4 kişilik grupla başladı. Turnuva, Yıldırım Demirören, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Fikret Öztürk, Cemal Kalyoncu gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelenlerini buluşturdu. 
 
Bodrum Golf Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna yaptığı açıklamada, Bodrum'da düzenlenen turnuvalara katılımın giderek artığını söyledi. Bu sene ikincisini düzenledikleri turnuvaya 140 kişinin katıldığını belirten Tuna "Önümüzdeki haftalarda turnuvalar devam edecek. 10'a yakın turnuva düzenledik. Golf ve diğer sporların Bodrum'da olmasından keyif duyuyoruz. Bu sporu Bodrum'da geliştirmeye devam edeceğiz" dedi. Organizasyon bu akşam düzenlenecek ödül töreniyle son bulacak.
 
[[HD_2718985]]
[[HD_2718815]]
[[HD_2718795]]