FETÖ terör örgütünden mal varlığına el konulan ve kral lakabıyla bilinen eski milli futbolcu Hakan Şükür, Uber şoförü oldu.

Alman basınında yer alan habere göre, Türkiye'deki mal varlıklarına el konulan ve 2015 yılında ABD'ye kaçan FETÖ'cü Hakan Şükür'ün açtığı kafe battı. İş yerinin kapısına kilit vuran Hakan Şükür Uber şoförlüğü yapmaya başladı. Hakan Şükür'ün ek gelir için de kitap sattığı söyledi. 

Bir Alman gazetesine röportaj veren Hakan Şükür röportajında 'Hiçbir şeyim kalmadı' dedi.  Şükür açıklamasına 'Bu yüzden başlangıçta Kaliforniya'da bir kafe işleten ABD'ye taşındım, ancak garip insanlar bara gelmeye devam etti. Şimdi Uber'i kullanıyorum ve kitap satıyorum.' diyerek devam etti.

Ailesinin de mal varlıklarına el konulmuştu

FETÖ firarisi olarak ABD'de çeşitli işler yapan Hakan Şükür'ün ailesinin de mal varlıklarına el konulmuştu.

Lüks bir cafe açmıştı

Hakan Şükür eşi ve çocuklarıyla birlikte ABD'ye kaçtıktan sonra Palo Alto şehrinde ‘’Tuts Bakery-Cafe’’ adlı kafe-restoran açmıştı. California eyaletindeki lüks yaşamını geride bırakan Hakan Şükür, yeni bir yere taşınmak için FETÖ'cülerle irtibata geçmiş. 

Teksas ve Virginia eyaletlerini düşünen Hakan Şükür'ün FETÖ'cülerin üssü haline gelen Fairfax bölgesinde ev aradığı söyleniyor. 

Hakan Şükür ve ABD'ye kaçtıktan sonra başını açan eşi Beyda Şükür, California'da bahçeli bir evde yaşıyorlardı. FETÖ’cü Hakan Şükür, 19 Kasım 2015’te eşi ve çocuklarıyla İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan yurt dışına kaçmıştı.