Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Ramazan-ı Şerif'inizi şimdiden tebrik ediyorum. Resmi açılışını yaptığımız MÜSİAD'ın yeni genel merkez binasının hayırlara vesile olmasını diliyorum. DEİK Başkanı Nail Olpak kardeşimize de teşekkür ediyorum. Yola burada onunla çıktık. Hamdolsun yer mekan güzel, ulaşım rahat. Artık kendi hizmet binası içerisin tüm faaliyetlerini gösterme imkanını MÜSİAD yakalamış bulunuyor.

MÜSİAD MİLLİ VE YERLİ OLUŞUNU GÖSTERDİ

1990 yılında ülkeye hizmet aşkıyla yola çıkan MÜSİAD bugün dünyanın en itibarlı sermaye kuruluşlarından biri haline gelmiştir. MÜSİAD'ın büyümeye devam ediyor olmasını dikkatle izliyorum. Daha kucaklıyıcı daha toparlayıcı bir kuruluş olması bakımından da önemsiyorum. Devletle sermaye arasında köprü olan MÜSİAD yanımıza durmasıyla da milli ve yerli oluşunu göstermiştir. Bunun en önemli örneği de 15 Temmuz olayıdır. 15 Temmuz'da beraberce dayanışma içerisinde verilen mücadele asla unutulamaz.

AMİRAL GEMİSİ MİSYONUNU ÜSTLENİYOR

MÜSİAD tam anlamıyla bir amiral gemisi misyonu üstleniyor. Milli serveti ne kadar büyütürsek ülkemizin her bir ferdi o derecede fayda elde edecektir. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması konusunda MÜSİAD'ın çalışmalarını daha da yaygınlaştırmasına ihtiyacımız var.

17 YILDA ÜLKEMİZ EN BÜYÜK ATILIMLARA ŞAHİT OLDU

Ekonomide attığımız adımlarla hem milletimizi hem de devletimizi güçlendirdik. AK Parti iktidarlarının yönetimindeki son 17 yılda, ülkemiz yakın tarihimizin en büyük atılımlarına şahit oldu. Biz hiçbir zaman milletin iradesinin üzerinde bir irade tanımadık, tanımayacağız.

 

YSK NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYOR?

CHP, YSK'yı uzun zamandır tehdit ediyor. YSK Başkanı çıkıp neden açıklama yapmıyor? 'Bizi nasıl tehdit edersiniz' demiyor?

İSTANBUL'DA OYUN VAR

Çabamız usulsüzlüklerle, yolsuzluklarla, hukuksuzluklarla 31 Mart'ı kurban etmek istemiyoruz. Biz Ankara'da itiraz yapmadık. İstanbul'da hileler ve yolsuzluklar var.

İstanbul'da oyun var, yolsuzluklar var. Bugüne kadar konuşmadım, ama artık yetti.

VATANDAŞ 'SEÇİM YENİLENMELİ' DİYOR

Vatandaşım bana şunu söylüyor. 'Başkanım bu seçim yenilenmeli' diyor. Ortada bir yolsuzluk var. Bu şaibenin, bu yolsuzluğun ortadan kalkması gerekiyor. Tüm belgeler, bilgiler teslim edildi. Biz YSK'nın vereceği kararı bekliyoruz. CHP'nin gerçek yüzünü milletten saklamaya, CHP'nin faşist zihniyetini perdelemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Beka meselesi ortadayken, 'kürdistani' sözlerine sesimizi çıkarmayacak mıyız?

ÖNÜNDE SONUNDA BÜYÜ BOZULACAK

Önünde sonunda büyü bozulacak. Takke düşecek, kalplerdeki ifşa bulacaktır. Bunların gerçek yüzü ortaya çıktığı zaman milletimiz çevrilen tezgahı daha iyi görecektir. Vesayetçilerin, cuntacıların, darbecilerin nice tuzağını bozduk, bu tuzağı da bozarın Allah'ın izniyle. Siz bizim ittifakımızı bozamayacaksınız.

HER ALANDA HAZIRLIK YAPIYORUZ

Ekonomiden adalete kadar her alanda yapısal reformların hazırlıklarını yapıyoruz. Ağustosta yaşananların bir daha yaşanmamasını sağlayacağız. Asla yeni bir yıkıcı patlamaya izin vermeyeceğiz. İhracatta 36 milyar dolarla geldik. Şimdi 170 milyar dolar sınırındayız. İş dünyası ile 2.5 milyon istihdam konusunda anlaştık. Biz gereken teşviki vermeye hazırız. Yatırımcıları cesaretle harekete geçmeye çağırıyorum.

AZEZ'DEKİ ŞEHİTE RAHMET DİLEDİ

Azez'de bir yüzbaşımız şehit oldu. Bir binbaşımız yaralı. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!