Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Bakanlar paylaşımlarında Konya'da eğitim uçuşu sırasında yaşanan kaza sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı Burak Genççelebi'ye Allah'tan rahmet; ailesine, silah arkadaşlarına ve yakınlarına sabır diledi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ise, "Türk Hava Kuvvetlerinin gururu Türk Yıldızları ekibinden bir uçağımızın Konya'da eğitim uçuşu sırasında kaza kırıma uğraması hepimizi derinden yaralamıştır. Şehit pilotumuza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun, Silahlı Kuvvetlerimizin ve milletimizin başı sağ olsun." paylaşımında bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da şehide Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise şehit olan Pilot Yüzbaşı Genççelebi'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diledi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da şehit pilota Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diledi.