Doğumdan sonra alınan kiloların bir kısmı gider ama tamamının verilmesi ise zaman ister. Doğum sonrası vücut, egzersiz ve doğru beslenme ile hamilelikten önceki haline gelecektir. O zamana kadar uygulayabileceğiniz birkaç tüyo ile zayıf görünebilirsiniz. Gelin bu detayları birlikte inceleyelim...

- Bebeğinizi emziriyorsanız gömlek ve önden düğmeli kıyafetler rahat etmenizi sağlayacaktır.

- Koyu renkli kıyafetler ince görünmenize yardımcı olacaktır. Giyiminizi renkli aksesuarlarla tamamlayarak zayıf görünmenin yanı sıra şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca sade ve düz kesimli elbiseler de bu anlamda işinizi kolaylaştıracaktır.

- V yakalı tişört veya bluzlar boynunuzu ortaya çıkarır. Böylece hem zayıf hem de uzun görünebilirsiniz.

- Pantolon boyu da zayıf görünmede en önemli faktörlerden birisi... Uzun pantolonlar olduğunuzdan kısa ve toplu görünmenize neden olabilir. Bu nedenle çok uzun olmayan pantolonlar tercih ederek ince ve uzun görünebilirsiniz.

- Doğumdan sonra dar kesimli kıyafetler tercih etmek rahatlığınız açısından pek doğru bir seçenek olmayabilir. Ayrıca hem kendinizin hem de bebeğinizin sağlığı için pamuk kumaştan üretilen giysileri tercih etmeniz doğru olacaktır.

- Sezaryen doğum sonrası bel kısmını sıkan giysiler tercih edilemez. Bu yüzden karın bölgesini gizlemek için göğüs altından itibaren bollaşan veya pileli kıyafetler tercih edilebilir. Bu süreçte yüksek belli pantolon veya etekler de ince görünmenize yardımcı olabilir.

- Son olarak görünümünüzü aksesuarlarla tamamlamayı da unutmayın. Şık ve güzel bir küpe, kolye ve şal tüm dikkati çekeceği için işinizi kolaylaştıracaktır.