Eski Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı ve CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama ile birlikte Sancaktepe'de Ünlü Tekstil Fabrikası'nı ziyaret etti. Yenidoğan ve Samandıra'da Cami ve Cemevi ziyareti yanı sıra esnaf ve site ziyaretleri yaptı, lokma dağıttı ve Sivaslılarla buluştu.

ŞENER: ARTIK YÖNETEMİYORLAR

Sivaslılarla buluşmasında “Ankara'ya mektup yazmalı” diyen Abdüllatif Şener şunları söyledi:

Artık yönetemiyorlar. Ekonomiyi de eğitimi batırdılar. Yıllık gelirlerimizin üçte biri vergiye gidiyor, yani hükümet herkesin cebindeki paranın üçte birini kullanıyor ama hesap vermiyor. Eğitimde PISA ve OECD raporlarına göre bizim çocuklarımız okuduğunu bile anlayamayacak durumdalar. Profesör sıfatlı kimi isimlerin Nuh Peygamber ile oğlunun cep telefonundan konuşmalarından bahseder duruma geldik. 408 bin üniversite öğrencisi olanaksızlıklardan üniversite ile kayıtlarını sildirmiş durumda… Artık değişimi yapma zamanıdır. Sancaktepe'de Özgen Nama, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu seçmeli. Özgen Nama, Sancaktepe'yi de, sorunlarını da, çözümlerini de iyi bilen, herkese dokunacak projeleriyle belediye başkanı olmayı hak ediyor…

NAMA: SANCAKTEPE'Yİ MARKA KENT YAPACAĞIZ

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Sancaktepe'de hizmette hemşericiliğe ve ayrımcılığa son vereceğiz. Türkiye'nin dört bir yanından kalkıp Sancaktepe'ye gelmiş bütün insanlarımıza hiçbir ayrım yapmadan eşit hizmet vereceğiz. Bizim için eşit hizmet ve liyakat önemli olacak. Herkesin sorununa derman olmak için geliyoruz. Sancaktepe'nin bir çocuğu olarak, hem sorunları hem de çözüm önerilerini biliyorum. Bizim bütün projelerimiz Sancaktepe'de yoksulluğu yenmek, işsizlikle mücadele etmek, eğitim kalitesini ve refah seviyesini yükseltmek, üretimi ve yatırımı arttırmak, Sancaktepe'yi marka bir kent yapmak üzerine kurulmuştur.