İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü'nce uygulamaya konulan Damla Projesi kapsamında, Osmaniye’de çeşitli etkinlikler gerçekleştiren proje gönüllüleri ile bir araya geldi.
Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonu'nda kabul edilen proje gönüllülerine, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu ve Şube Müdürü Sinan Temurtaş da eşlik etti. Proje gönüllülerinden Ebrar Çapçı, çalışmaları hakkında Vali Coşkun'a bilgi verdi. Çapçı, “Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerinden genç arkadaşlarımızla birlikte 10 gün boyunca Osmaniye’de program yapmak için geldik. Damla Gönüllülük Hareketi 2014 yılında Damla Projesi adıyla başladı. Daha sonrasında bir projeden çok daha fazlası olduğu ve uzun süreli olduğu için damla gönüllülük hareketine dönüştü. Üniversite okuyan genç arkadaşlarımızla birlikte 10 gün boyunca farklı illerde çeşitli gönüllük faaliyetleri yapıyoruz. Şu anda eşzamanlı olarak Karaman, Mersin ve İstanbul’da da programlar düzenleniyor. Osmaniye’de biz varız. Karaman ve Mersin’de erkek grubu, İstanbul’da da farklı bir kız grubu var. Huzurevi ziyaretleri, sevgi evi ziyaretleri, okul ziyaretleri, şehitlik ziyareti, çevre temizliği gibi çeşitli görev ve faaliyetleri yapıyoruz" dedi.
Vali Coşkun, Damla Projesi gönüllüleri ile sohbet ederek kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. 
Ziyaret sonunda projede yer alan tüm öğrencileri ve ekibi kutlayan Vali Ömer Faruk Coşkun, böyle anlamlı bir sosyal projeye gönüllü olarak yaptıkları katkılar dolayısıyla teşekkür etti. Ziyaret günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

FOTOĞRAFLI