Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş'ın başrollerde oynadığı Çukur'un final bölümünde Koçovalılar'ın en büyük düşmanı olan amca Cumali Koçovalı cezasını buldu.

AYŞE VE MURTAZA'NIN HAZİN SONU

Çukur final bölümünde Şahram'ı elini kolunu bağlayarak havuza attığı Yamaç'ı ölümden Murtaza kurtardı. Ayşe'nin öldürmeye çalıştığı amcayı ise son anda Şahram hayata döndürdü. Ancak Ayşe ise öldürüldü. Gizlice Koçovalılar'ın evine girmeyi başaran Murtaza, Ayşe'nin naaşını Çukur'daki bir çatıya getirdi. Yaşadığı acıyı ağıt yakarak dile getiren Murtaza günün ilk ışıklarıyla hayatına son verdi.

AMCA CUMALİ ÖLDÜ

Koçovalı kardeşler, amcanın son kozu olan Şahram'ı öldürdü. Mahalleliyle birlikte eve giden Yamaç, Akın, Cumali ve Vartolu, amcayı evden kovdu. Kaçmaya çalışan amca Cumali'nin yolu Koçovalı kardeşler tarafından kesildi. Amca Cumali, kendisi için kazılan mezara düştü. Yamaç, Akın, Cumali ve Vartolu, intikamlarını alarak amca Cumali'yi öldürdü.

Çukur dizisi finalinde amca Cumali Koçovalı öldü! Müfit Kayacan'dan Çukur'a veda paylaşımları!
Çukur'un amcadan kurtarılmasının ardından ise Yamaç, mahalledeki tüm evlerin tapularını halka dağıttı. Koçovalı kardeşler ise yasa dışı işleri bırakarak, babaları İdris'in tezgahında pazarda satış yapmaya başladı.

YAŞLANAN YAMAÇ HAYATINI KAYBETTİ

Çukur'un merakla beklenen final bölümü son sahnesi ise izleyenleri şaşırttı.

 Yamaç ve Aliço'nun yıllar sonra yaşlanmış halleri ekrana geldi. İyice yaşlanan Yamaç, çocukları ve torunlarıyla son kez vedalaşarak hayata gözlerini yumdu.

YAMAÇ KAYBETTİĞİ HERKESLE YENİDEN BULUŞTU

Final bölümüne Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ ve Öner Erkan konuk oldu.

Daha sonraki sahnede ise bugüne kadar Çukur'da rol almış ve aileden karakterler yeniden ekrana geldi.

Çukur'daki trajik ölümüyle üzen Sena ile Yamaç yeniden kavuştu.

 Asıl sürpriz ise İdris Koçovalı oldu. Yamaç, ailesindeki kadınların hayatını kurtarmak için öldürmek zorunda kaldığı babası İdris'le yıllar sonra buluştu. İkilinin sarıldıkları sahne izleyenleri duygulandırdı. Son sahnede ise İdris Koçovalı, Yamaç, Cumali, Selim, Salih ve Kahraman Koçovalı aynı masada buluştu.