CHP'de 28-29 Mart'ta yapılacak Olağan Genel Kurultay'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rakibi olacak ilk isim belli oldu. CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı aday olacağını duyurdu. Muharrem İnce ise şu anda sessizliğini koruyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde mart ayı yaklaşılırken kongre heyecanı iyiden iyiye artmaya başladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir kez daha aday olacağı Olağan Genel Kurul'da CHP'liler adaylıklarını açıklamaya başladı.

İLK ADAY AYTUĞ ATICI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkacak ilk rakip belli oldu. CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Hürriyet'e yaptığı açıklamada Olağan Genel Kurul'da aday olacağını açıkladı. Atıcı, CHP Mersin İl Başkanlığı'nda yapacağı basın toplantısıyla adaylığını duyuracak.

MUHARREM İNCE'DEN SES YOK

Öte yandan daha önce 2 kez Kemal Kılıçdaroğlu'na kurultaylarda rakip olan Muharrem İnce cephesinden bir ses yok. İnce, sessizliğini korurken kulislerde Selin Sayek Böke'yle birlikte bir hazırlık içinde olduğu konuşuluyor. CHP'de adaylık için adı geçen diğer isimler ise; Fikri Sağlar, Umut Oran, İlhan Cihaner.