SOSYALLEŞMEK İÇİN EN İYİ 15 MEKAN

MOMO - BEBEKÖY

Lucca’nın eski işletmecisi Turgay Yıldız’ın, iki yıl önce Çeşme, Dalyanköy’de açtığı Momo Beach, kışlığını geçen hafta Bebeköy’de açtı. Mekan, sabahtan gece saat 02.00’ye kadar açık. Harika yemekler yiyebilir, barında sıcak sohbetlere katılabilir, gecenin ilerleyen saatlerinde muazzam müzikler eşliğinde harika bir gece geçirebilirsiniz.

RUBY - ORTAKÖY

Efsane Reina’nın eski ortağı Ali Ünal ile Çağın Keskin’in Ortaköy’de açtığı Ruby, açık ara İstanbul’un en eğlenceli mekanı. Turistlerin ve beyaz yakalıların müdavimi olduğu mekanda, akşam üzeri muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde ziyafet çekip saat 04.00’e kadar süren eğlencenin içine dalın.

KAİ - KÜÇÜK BEBEK

Semtin en yenisi Kaia, Küçük Bebek’in girişinde, gizli bir kokteyl bar. Kömür ateşinde pişen Japon mutfağı ağırlıklı Kaia, aynı zamanda harika sokak lezzetleri de sunuyor. Kapısında herhangi bir tabelası yok. Mekanın kapısında yeşil ışık yanıyorsa anlayın ki açık. Demir kapıyı çalın ve bu gizeme dahil olun.

BEBEK HOTEL BY THE STAY - BEBEK

Her dönem İstanbul’un en gözdesi olan Bebek Otel tamamen yenilendi. Geçmişte sosyete, sanat ve iş dünyasının buluşma adresi olan Bebek Bar da yeniden eski günlerine döndü. Ünlülerin de yeni uğrağı olan mekanda kıyafet kodu yok. Ama siz yine de giderken üstünüze başınıza çeki düzen verin.

LUCCA - BEBEK

Ünlülerin uğrak noktası, İstanbul’un en popüler barı. Lucca, günün her saatine hitap eden sihirli bir mekan. Sabah saatlerinde başlayan keyifli sohbetler akşamüzeri eğlenceye dönüyor ve gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor. Sosyalleşmek, yeni arkadaşlıklar kurmak isteyenler için ideal.

NİŞANTAŞI - BRASSERIE

Mekanda hareket, sabah erken saatlerde başlayıp gece yarısına kadar devam ediyor. Misa