Cem Karaca'nın yaşarken birlikte sahne aldığı son müzisyen arkadaşlarından kurulu Yol Arkadaşları grubu, usta sanatçıyı şarkıları ve anılarıyla andı.
Geceye; Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, Aydilge, Murat Evgin, Bora Duran ve Soner Olgun katıldı. İlkim Karaca müzisyen Gür Akad'a merhumun şapkasını, Murat Evgin'e ise Trabzon'dan aldığı şalını hediye etti. İlkim Karaca daha önce de Cem Karaca'nın gözlüğünü Kıraç'a hediye etmişti.

Konseri takip eden gazetecilerin sorularını yanıtlayan İlkim Karaca, "Cem'in anısını taşıyan insanlara bunları hediye ediyorum. Devamı gelecek. Evde özel eşyalarını alıp, sevdiği ve anısını yaşayan insanlara veriyorum" dedi.

"ÜZERİMİZE CEVİZ DÜŞMESİN"
Cem Karaca'nın vefatının ardından hakkında bilinmesi gereken şeyler olup olmadığının sorulması üzerine İlkim Karaca, "Cem, vefatının bir hafta öncesi babasını mezarında ziyaret etmişti, orada mezarcılara 'Yakında ben de geliyorum, görüşürüz' dedi. Vefat edeceğini biliyordu, bana da 'Ben gömüldükten sonra babamla benim mezarıma ceviz ağacı değil söğüt ağacı dikin. Üzerimize ceviz düşmesin, tak tuk bizi sarsmasın' demişti" şeklinde konuştu.