Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

CNN Türk kanalında Başak Şengül'ün sunduğu Akıl Çemberi isimli programda konuklar arasında sinirler gerildi. Gazeteci Melik Yiğitel ile hukukçu Ruşen Gültekin canlı yayında, birbirlerine hakaret etti.

Yargıtay'ın HDP'ye inceleme başlatmasını tartışan konuklar canlı yayında hakarete varan ifadeler kullandı. Yaşanan tartışmada Melik Yiğitel, "Benim söylediklerimi çürütsün, sabahtan beri eksik konuşuyor" deyince Ruşen Gültekin, "Hukuk cahili ile konuşmak çok zor" dedi.

Bu sözlere çok sinirlenen Yiğitel, "Cahil sensin saçma sapan konuşma bana böyle hakaret edemezsin" dedi.

Gültekin, "Haddini bileceksin" diye karşılık verince Yiğitel çok sert tepki vererek, "Cahil sensin lan alçak, cahil de alçak da sensin haysiyet yoksunu ben 30 yıldır gazeteciyim. Benim söylediklerimi çürüteceksin. İşkembeden sallıyorsun. Pabucumun hukukçusu, bana kimse cahil diyemez cahil odur. Ben onun boyunun 5 katı kitap okudum. Sallayıp duruyor. Bak bir kere sen üslubunu düzelt. Bugüne kadar bana kim cahil deme cesaretinde bulunamadı Ruşen Gültekin. Sen konuşma böyle. Başak hanım bana kimse cahil diyemez özür dileyecek yoksa ben ona haddini bildiririm" dedi.

Programın moderatörü Şengül, konukları sakinleştirmekte zorlanınca araya gitmek zorunda kaldı.

Kaynak: Haberler