Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Rutininizde var olan kuaför masrafınız için bir miktar ayırmış olabilirsiniz. Ama aniden çıkan bir toplantı, etkinlik ya da düğün-nişan gibi gitmek zorunda olduğunuz eğlenceleri de unutmayın.

Sağlık harcamaları hayatımızın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Bu yüzden bütçe yaparken sağlık harcamalarınızı da yazmayı ihmal etmeyin.

Çocuğunuzun okul masrafları şüphesiz bütçenizin büyük bir kısmını oluşturuyor. Peki giyim ve ayakkabı masraflarını da dahil ediyor musunuz?

Yazlık- kışlık lastik değişimi harcamaları düzenli bir harcama rutini olmadığından çabuk unutulur. Sık yapmadığınız harcamalar için size hatırlatma yapacak uygulamalar kullanabilirsiniz. 

Yağ değişimi arabanızın motorunun ömrünü uzatır, performansını iyileştirir ve yakıt tasarrufu sağlar. Arabanız için önemli ama sizin için önemsiz harcama gibi görünen bu detayı atlamayın.

Tüm faturalarınızı tek bir yerde görmek ve harcamalarınızı yazmak için Moneye uygulamasını kullanabilirsiniz.

Sevdiklerinizi mutlu etmek için aldığınız hediyeler sizi de mutlu ediyor olabilir. Ama neye ne kadar harcadığınızı bilmeniz de önemli bir detay…

Evcil hayvanınıza en iyi şekilde bakmak ve ihtiyaçlarını gidermek için ortalama ne kadar bütçe ayırıyorsunuz? Hiç hesapladınız mı?