Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Bu mevsimde pazarda ne olduğuna bakın. Kabak, balkabağı, brüksel lahanası, elma, armut ve hatta hurma gibi... Ardından, ailenizle paylaşmak için temalı bir akşam yemeği hazırlayın. 

Para transferi: Yaşadığınız yere bağlı olarak, bu sağlıklı ürünleri pazarda bolca bulabilirsiniz. Pazarlık yapmayı da unutmayın Bu ürünlerle evde yemek yapmanız dışarıda yapacağınız masraflardan biraz olsun kurtulmanızı sağlayacak.

Yakınlarınızda meyve toplama çiftlikleri veya meyve bahçeleri olup olmadığını araştırın. Eğer öyleyse, kollarınızı sıvayın! Elmalar, balkabağı ve kızılcıktan neler yapabilirsiniz diye biraz düşünün.

Para transferi: Meyve toplama ganimetlerinizi lezzetli konservelere dönüştürerek en iyi şekilde yararlanın. Veya onları doğrayın, bir buzdolabı torbasına atın ve mevsim boyunca smoothieler için kullanın. 




Kalabalık bir şehirde ya da ülkenin daha kırsal bir kesiminde yaşıyor olsanız da doğa bilimci şapkanızı takın ve ormandaki yaprakları toplayın. Ardından, eve gidin ve davlumbazınızdaki bitki örtüsü hakkında daha fazla bilgi edinin.  

Para transferi: Bazı şeyleri kendiniz yapabilecekken neden hazır ev dekoru satın alasınız? Yaprakları masaüstü dekoru olarak kullanabilirsiniz

Ailenizle veya bazı arkadaşlarınızla sohbet edin ve Netflix partisine ev sahipliği yapın. Eğlenceli temalar: okula dönüş filmleri (yani, The Breakfast Club veya Ferris Bueller's Day Off gibi 80'lerin klasikleri), favori animasyonlu çocuk programları veya YouTube kanalları ya da Charlie Brown klasik spesiyalleri. 


Para transferi: Netflix Party Chrome uzantısı %100 ücretsizdir. 

Neden kendi karışımlarınızı evde denemiyorsunuz? Kendi cafe lattenizi yapın ya da balkabağı baharatlı latteyi deneyerek değişiklik yapın. Böylece kahve sever arkadaşlarınızı bir araya getirerek farklı tatlar, çekirdekler ve krema ile evde kahve tadımı yapabilirsiniz.

Para transferi: Bir kahve aşığıysanız, rutininizi geliştirmek için birkaç mutfak eşyasına yatırım yapmayı düşünün. Bir soğuk demleme makinesi veya el blenderi gibi…

En sevdiğiniz arkadaşlarınızla teması olan pasta hazırlayın! Kendi evlerinde pişirmeyi tercih ederlerse, Zoom veya Skype üzerinden ev sahipliği yapabilirsiniz.

Para transferi: Ek bir meydan okuma için, yarışmacıların yalnızca sahip oldukları malzemeleri kullanmalarını bir kural haline getirin. İnce ayarlar yaparak, klasik bir tarif üzerine kendi yorumlarını yapabilirler ve malzeme toplamak için daha fazla para harcamak zorunda kalmazlar. Nerede olursanız olun, sahip olduklarınızı kullanarak kendi eğlencenizi yaratabilirsiniz!