ATV'de ekranlara gelecek olan Diriliş Osman dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Burak Özçivit'in bölüm başı ne kadar kazanacağı belli oldu. Uzun süredir rolüne hazırlanan başarılı oyuncu Burak Özçivit aylık kazancı 1 milyon 300 bin TL, yıllık kazancı ise 15 milyon 600 bin TL olacak.

Yeni sezonu merakla beklenen Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosu da her geçe zamanda güçleniyor. Savaş sahneleriyle izlenme rekorları kırmayı hedefleyen Diriliş büyük değişikliklere gidiyor. İşte Diriliş Osman'ın ilk sezonunda kadroda yer alacak isimlerden bazıları:

Aslıhan Karalar
Ragıp Savaş 
Ayşegül Günay
Hazal Subaşı
Saruhan Hünel

Diriliş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor. Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şu anda Diriliş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.