Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Rudy Bundini, Bonesmen'in kreatif direktörü arkadaşı Dinçer Kosovalı ile güçlerini birleştirerek sınırlı sayıda bir hazır giyim koleksiyonu oluşturdu.

Güçlü ve agresif “Rich” temasıyla buluştuğu koleksiyonda T-shirtler yer alıyor. İş birliğinin başlangıçta, pandemi nedeniyle yeniden planlanan modelin en son Türkiye ziyaretine

denk gelmesi amaçlanmıştı. Bonesmen, iş birliğiyle birlikte Amerika da Central Parkta özel bir katalog çekimi oluşturuldu.

 Dinçer Kosovalı proje hakkında şunları söyledi: "Bu Bonesmen-Rudy Bundini kesintisiz modellik ve moda karışımı elbette çok mantıklı. Modelliğin ve modanın tamamen iç içe geçtiği moda evinin kendine özgü DNA'sını yansıtıyor - ve ne Rudy ne de ben modellerin tam olarak yardımı olmadan modayı asla düşünemiyoruz (ya da tam tersi)."



 Yeni iş birlikleri için çalışmalar sürüyor

Rudy Bundini sonrası iş birliği kadrosuna başka bir ünlü isimin katılacağı sorusuna ise Dinçer Kosovalı; “Yeni projelerimiz için birçok sürpriz isimle görüşüyoruz. Anlaşmaya vardığımız birçok ünlü isim var. Bu projelerimiz netleştiğinde kamuoyu ile büyük bir heyecanla paylaşacağız. Çok yakında yeni görseller ile herkesin karşına çıkacak. Takipte kalın.” dedi.