Nursen, Fransa

Ben Fransa’da konfeksiyonda çalışıyorum. 30 senedir buradayım, bir sene önce sizin programlarınız çok ilgimi çekti. Devamlı seyretmeye başladım. ‘Cebinde Mucize Yarat’ kitabınızı okudum. Bu sene çok şanssızlıklarla karşılaştık, eşimle de ekonomi yapamıyoruz diye devamlı tartışıyorduk.

Sonra size mesaj yolladım, cevap verdiniz. Banka hesabımızda hep açığımız vardı, hiç kenara para koyamıyorduk. Sizin yazdıklarınızın hepsini uyguladım, eşim pek ümitli değildi hevesimi kırıyordu ama mesajları gösterdim. Bankada üç aydır hiç ekside değiliz, üstelik kenara da para koyduk.

Koronavirüs sebebiyle aldığımız primi de ihtiyaç sahibi bir gencimizle paylaşacağız. Siz yol göstermeseydiniz, ekonomi yapamayacaktık. Aldığımız prim de borçlarımıza gidecekti ama şimdi bir gence yardımcı olacağız. Ama daha hedefim var, ev yaptıracağım inşallah.

Sizin programlarınızı izleyip kitabınızı okumasaydım bana birebir yazıp yol göstermeseydiniz başaramazdım. Çok teşekkürler Özlem Hanım iyi ki varsınız. Hem kendi adıma hem de o genç kardeşimiz adına teşekkür ederim.