Bursa İnegö'dee bir ekmek fırınında çalışan Hasan Sağlam, aile büyükleriyle birlikte gönlünü kaptırdığı Fatma Baltacı'yı ailesinden istemek için evlerine gitti. Koyu Trabzonspor taraftarı olan genç kızın babası Cengiz Baltacı, damat adayına, "Trabzonsporlu olmayana kız vermem" dedi.

İKNA ETMEK İÇİN VİDEOSUNU GÖNDERDİ

Cengiz Baltacı, Hasan Sağlam'a minareye çıkarak "Ben Trabzonsporluyum" diye bağırırsa kızını verebileceğini söyledi. Bordo-mavi formayı sırtına geçirip Alanyurt Mahallesi'ndeki Yunus Emre Camisi'nin minaresine çıkan Hasan Sağlam, "Ben Hasan Sağlam, bugüne kadar Fenerbahçeliydim, bundan sonra Trabzonsporluyum. Bize her yer Trabzon" diye bağırdı. O anları da bir arkadaşı, cep telefonuyla kayda aldı. Sağlam, arkadaşının çektiği görüntüleri Cengiz Baltacı'ya gönderdi ve haber beklemeye koyuldu.

minarede-trabzonsporlu-oldu.mp4

SÖZ YÜZÜKLERİ TAKILDI

Görüntüleri izleyen Cengiz Baltacı'nın daveti üzerine Hasan Sağlam, aile büyükleriyle birlikte tekrar Fatma Baltacı'yı istemeye gitti.

Cengiz Baltacı, şartını yerine getiren Sağlam ile kızın evlenmesine izin verdi. Aile arasında gençlerin söz yüzükleri takıldı.

Yavuz YILMAZ/DHA