Yurt genelinde meydana gelen son dakika deprem haberlerine bir yenisi daha eklendi ve bu kez Balıkesir'den bir son dakika deprem haberi geldi. Peki Balıkesir'de kaç şiddettinde deprem oldu ve merkez üssü neresi? İşte 10 Aralık Balıkesir depreminin ayrıntıları...

SON DAKİKA BALIKESİR DEPREMİ!

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 23:24'te aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD 23.46'da Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

İstanbul'da da hissedildi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.14'de, Altıeylül'de 4,6 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi. Depremin yaklaşık 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Deprem İzmir, Bursa, İstanbul ve Manisa'da hissedildi. Saat 23.24'de ikinci kez sarsılan Altıeylül'de 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin yaklaşık 11 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Son dakika | Marmarada korkutan depremler İstanbulda da hissedildi Kandilli Rasathanesi Balikesir'in Altieylül ilçesinde saat 23:14'te meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.0 olarak açıkladı.