Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, video konferans yöntemiyle gerçekleştirdikleri toplantıyla, 7 ildeki salgınla mücadelede gelinen noktayı değerlendirdiklerini bildirdi.

Bakan Koca, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Eskişehir, Denizli, Adıyaman ve Aydın toplantılarında

Koca, "İstanbul başta olmak üzere, bu 7 il ve ülke genelinde vaka artışı görülüyor. Maskenin önemi arttı. Kurallara uyalım." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Eskişehir, Denizli, Adıyaman ve Aydın olmak üzere toplamda 7 ilin sağlık il müdürleri ile online konferans yöntemi ile görüştü.

Toplantıda tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de 9 bin 500’e yakın kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Korona virüs ile ilgili gelinen son durum değerlendirildi. İstanbul başta olmak üzere bu yedi il ve Türkiye genelinde vaka sayısında artış görüldüğünü kaydeden Bakan Koca, maskenin önemini bir kez daha hatırlatarak vatandaşları kurallara uymaya davet etti.