Aydın"da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralanırken; olayla ilgili olarak 7 kişi gözaltına alındı.
Olay, bugün öğleden sonra Aydın merkez Osman Yozgatlı Mahallesi"nde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi"nin karşısında bulunan kahvehaneye 2 ayrı araçla ile gelen 7 kişilik bir grup ile kahvehanenin bahçesinde oturmakta olan A.R.G. (29), S.T. (20) ve U.I. (23) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
İki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu araçlarıyla kahvehaneye gelen aynı aileden İ.P. (35), V.P. (25), Ş.P. (25), İ.P. (32), C.P. (34) ve İ.P. (28) ile B.Y. (26) yanlarında bulundurdukları silahlarına sarıldı. Çıkan silahlı kavgada kendilerini korumaya çalışan 3 kişilik gruptan 2"si bahçede, 1"isi de kaçmaya çalışırken kahvehanenin içinde vurularak yaralandı.
Yarılılar A.R.G., S.T. ve U.I. ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi"ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baş ve bacaklarına kurşun isabet ettiği tespit edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Çıkan silahlı kavgada 3 kişiyi yaralayan 7 kişilik gruptan bazıları olay yerine geldikleri araçlarla ve bazıları da yay olarak olay yerinden kaçmaya çalıştı. Olayın bildirilmesi üzerine çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri kaçmaya çalışan grup üyelerini ayrı ayrı noktalarda gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.