AÖF Bahar dönemi sınavları 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Öğrenciler harıl harıl derslere çalışırken sınavın saat kaçta başlayıp saat kaçta biteceği merak konusu olmuş durumda... Diğer yandan "Sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır?" sorusu da en çok cevap aranan konuların başında geliyor.

AÖF SINAVI KAÇTA BAŞLAYIP, KAÇTA BİTECEK?

AÖF Bahar dönemi vize (ara) sınavı Türkiye genelinde tüm sınav merkezilerinde sabah saat 9:30'da, öğleden sonra saat 14:00'da, K.K.T.C. Lefkoşa'da ise sabah saat 08:30'da, öğlenden sonra ise saat 13:00'da yapılmaktadır. Sınavlar Cumartesi ve Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir. AÖF sınavlarının başlama ve bitiş saatleri ise şöyle; Sabah oturumu: 09:30 – 11:30 / İkinci oturum: 14:00 – 16:00

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÇIKARILIR?

AÖF sınavlarının giriş yerleri 'https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx' adresi üzerinden E-Posta Adresi (veya TC Kimlik Numarası) ve şifre girilerek sorgulanıyor. Öğrencilerin sınava girerken yanlarında sınav giriş belgelerinin bulunması gerekiyor.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ