Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3043 Sokak'taki bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştıkları öne sürülen Doktor Y.O.K.B. (58) ile diyetisyen eşi G.K.B. (38), önceki gün öğle saatlerinde bilinmeyen nedenle yeniden tartıştı. Cinnet getiren doktor, eşini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendisini vurdu.

KANLAR İÇİNDE BULDULAR
Olay, çiftin kızlarının akşam saatlerinde kreşten eve gelmesiyle ortaya çıktı. Zili çalan küçük kız, kapıyı açan olmayınca, karşı dairedeki anneannesinin yanına gitti. G.K.B.'nin annesi Nurdan K., yedek anahtarla eve girdiğinde kızı ile damadını kanlar içerisinde yerde yatarken bulup, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Y.O.K.B. ve G.K.B.'nin cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çiftin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız ise yakınları tarafından götürüldü.

UYKUSUNDA ÖLDÜRÜLMÜŞ
G.K.B.'ni, 3-4 gündür grip nedeniyle evde tedavi gördüğü, saat 12.30 sıralarında ilaç alıp uyuduğu, kısa süre sonra eşi Y.O.K.B. tabancayla ensesine ateş ederek öldürdüğü belirlendi. Çiftin, kendi çocuklarının ise olmadığı öğrenildi.

ACILI BABA KONUŞTU: MEĞER KIZIM CELLADINI KURTARMIŞ

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; damadının psikolojik sorunları olduğunu ve aralarındaki yaş farkını takıntı yaptığını söyleyen Harun K. "Boşanacaklardı. Araya girdik, kızım boşanmaktan vazgeçti. Damadım, geçtiğimiz günlerde silahla intihara teşebbüs etti. Polislerin çağırmasıyla olay yerinde kızım intihardan vazgeçirdi. Meğer celladını kurtarmış. Olaydan bir gün önce, eşimin doğum günü için tüm aile bir araya gelmiştik. Çok mutluydular. Böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi. Kızım uyurken başına 2 el ateş etmiş. Sonra da intihar etmiş" dedi.

MERHAMETİNE AŞIK OLMUŞ
Evlilik sürecinde kısa süreli bir ayrılık yaşayan çiftin, tekrar buluşmaları sonrasında verdikleri röportaj ise 'Bilim ve aşk bir arada' başlığıyla dergide kapak olmuştu. Röportajda, Diyetisyen G.K.B.'nin, doktor eşi ile ilgili, "Benim ona olan aşkımın başlamasında, gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Beni zekası ve merhameti etkiledi" sözleri dikkat çekti.