Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Ankaralıların sancısını çektiği "Gidecek yer mi var?" sorusuna en güzel cevapları bulduk. İş çıkışı kafa dağıtmak için, hafta sonu arkadaşlarınızla sohbet etmek için ya da öğle arasını keyifli hale getirmek için gitmeniz gereken yerler listesini sizler için hazırladık. Her biri birbirinden güzel olan bu mekanlarda mutlu zamanlar geçirirken bizi hatırlamanız dileğiyle...



Son yıllarda Ankara'nın en gözde mekanı. Kokteylinizi içerek arkadaşınızla sohbet etmek istiyorsanız da uygun, gecenin ilerleyen saatlerinde dans etmek istiyorsanız da gayet uygun. Ancak mutlaka ve mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

Adres: Güvenevler, Güneş Sk. 1/A, 06690 Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 466 80 90



Bilkent ve ODTÜlülerin gözde mekanı Lokal 71'de her Cuma ve Cumartesi geceleri DJ DNR eşliğinde retro partiler düzenleniyor ve emin olun bu partiler şehrin geri kalanından çok daha sıcak! 

Bira ve çeşit çeşit kokteylin yanında Çeşme'den gelen midye dolmayı afiyetle götürebilir, mangalda pişen kokoreçin keyfini çıkartırken dansa doyabilirsiniz. Hamburgerlerinin de Bilkent'in en iyisi olduğunu duyduk. 

Unutmadan hafta içi de Türkçe rock ve New Wave dj performanslarına denk gelebilirsiniz. Bizce kaçmaz! 

Adres: Ankuva AVM,  No 32 Bilkent

Telefon: 0312 266 40 71

Instagram için tıklayın