Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, karantina yurtlarında kalan kişi sayısını açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, terhis olan askerlerin şehirden ayrılmaları ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Tekirdağ Valiliği, corona virüs tedbirleri kapsamında ilçeler ve mahalleler arası toplu ulaşımın, pazar alışverişinin yapıldığı günler haricinde 15 gün durdurulduğunu bildirdi.

Corona virüs salgını nedeniyle evden çıkılmaması yönünde çağrılar yapılırken, Avcılar'da kurulan semt pazarındaki kalabalık dikkat çekti.

Rize'de corona virüs tedbirleri kapsamında kurulan kontrol noktasından kaçmak için Whatsapp grubu kurmuşlar.

Marmara bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı.

Corona virüs vaka sayısında 2. sırada yer alan İzmir'de 'Evde kal' çağrılarına uymayanlar Karşıyaka Çarşısı'nda yoğunluğa sebep oldu.

Geçtiğimiz hafta corona virüs şüphesi ile tedaviye alınan Prof. Dr. oğuz Özyaral'ın test sonucu çıktı.

Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, corona virüs tedavisinde kullanılan ilacın geri ödeme listesine alındığını açıkladı.

Fransa’nın güney doğusundaki Romans-Sur-Isere semtinde düzenlenen bıçaklı saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 7 kişinin de yaralandığı belirtildi.

ABD'de corona virüsün bilançosu her geçen gün artarken Donald Trump, "Kimse bizim kadar bu savaşa hazır değil" ifadelerini kullandı.

Rusya’nın daha önce duyurduğu corona virüsü aşısının bazı hayvanlarda testlerinin tamamlandığı duyurularak insanlarda haziran ayından itibaren deneneceği açıklandı.

Corona virüse yakalandığını açıklayan oyuncu Cansın Çekili, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Berrak Tüzünataç ve sevgilisi Berk Suyabatmaz’ın Amerika tatili, virüs engeline takılınca iptal oldu.

Corona virüs, Pelin Akil-Anıl Altan çiftinin ikizleri Alin ve Lina'yı babannelerinden ayırdı. Çift, doğum gününü fotoğrafla kutladı.





"Bugün ne pişirsem" diyenlere günün menüsü!