Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yaşayan Hülya D., arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumetli olduğu akrabaları tarafından şiddet gördüğünü ve akrabası olan AK Partili Emirdağ Teşkilat Başkanı Süleyman Kocabıçak tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü.

Cumhuriyet gazetesinden İlayda Kaya'nın haberine göre Hülya D., “Bana ‘Ya Emirdağ’ı terk edersiniz ya da Keçili Mezarlığı’ndan kendinize yer ayırın’ dedi. Benim arkamda Süleyman Soylu ve AK Partili milletvekili Ali Özkaya var’ diyor. Burada herkes AK Parti’den çekiniyor. Başımıza bir şey gelmesinden korkuyoruz” dedi.

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yaşayan Hülya D. ve ailesi, arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumetli olduğu akrabaları tarafından darp edilmesinin ardından açılan 5’i şiddet olmak üzere 20 davanın halen sonuçlanmadığını söyledi. 2015’ten beri akrabalarıyla davalık olduklarını ve şiddet gördüklerini anlattı. Hülya D., yalancı tanıklarla kardeşinin saldırgan durumuna düşürüldüğünü, ancak bu durumu yalanlayan kamera kayıtlarının hiçbir şekilde dikkate alınmadığını söyledi.

‘SOYLU’NUN ADINI KULLANIYORLAR’

AK Partili Emirdağ Teşkilat Başkanı Süleyman Kocabıçak’ın, sürekli tehdide maruz kaldıklarını belirten Hülya D., “Geçtiğimiz aylarda evime giderken Süleyman Kocabıçak ile yolda karşılaştık. Bana ‘Ya Emirdağ’ı terk edersiniz ya da Keçili Mezarlığı’ndan kendinize yer ayırın’ dedi. Diğer akrabalarımız da bizi tehdit ediyor. Süleyman Kocabıçak sürekli olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ismini kullanıyor” dedi. Hülya D., şikâyetçi olmalarına sonuç alamadıklarını belirterek adalet istedi.