İstanbul'un Beşiktaş, Esenyurt ve Maltepe ilçelerinin bazı mahallelerinde çalışmalar nedeniyle su kesintisi yapılıyor. Vatandaşlar internette sıklıkla "Sular ne zaman gelecek?" sorusunu aratıyor. İşte İSKİ'nin güncel kesintileri ve su verilecek saatleri…

Beşiktaş'ın Konaklar mahallesinde dün saat 20:51'de başlayan çalışmalar nedeniyle Beşiktaş'ta su kesintisi yaşanıyor. İSKİ'nin sitesinden yapılan açıklamaya göre bölgeye su serilmesine rağmen, depoların ve şebeke borularının tam dolarak istenen basınca ulaşamaması nedeniyle basınç düşüklüğü yaşanıyor. Bölgedeki çalışmalar ise tahmini olarak bugün saat 17:00 civarı bitirilmesi öngörülüyor.

Esenyurt ilçesinin Pınar Mahallesi ile Bağlarçeşme Mahallesi'nde İSKİ tarafından içmesuyu şebeke hattındaki arızanın giderimi için onarım yapıldığı bildirildi. Bugün 10:30 civarında başlayan su kesintisinin saat 12.00 civarında bitirilmesi öngörülüyor.

Esenyurt'ta Turgut Özal Mahallesi, Zafer Mahallesi,Namık Kemal Mahallesi ile Saadetdere Mahallesi'nde de İSKİ'den yapılan açıklamaya göre içmesuyu şebeke hattındaki arızanın giderimi için onarım yapılıyor. Saat 10.30'da başlayan su kesintisinin 13.30 civarında bitirileceği bildirildi.

Maltepe İlçesi'nin Aydınevler Mahallesi'nde içmesuyu şebeke hattındaki arızanın giderimi için onarım yapılıyor. Maltepe'de saat 07.20'de başlayan su kesintisinin ise saat 12.30'da bitirilmesi öngörülüyor.