24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından Gülşen öğretmenin Kuşadası’ndaki evi önünde lokma döktürüldü, dualar okundu.
Öğretmenler günü nedeniyle depremde kızıyla birlikte hayatını kaybeden Gülşen Öğretmen’nin Kuşadası Kadınlar Denizi Mahallesi’ndeki evinin önünde düzenlenen anma etkinliğine Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ve Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan ile öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen anma etkinliğinde Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından Gülşen öğretmen ve kızı Beyza için lokma döküldü, ardından ise dualar okundu.
DEPREMDE KIZIYLA HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Bilindiği gibi, 3 yıl önce ilk tayin yeri olan Van’ın Erciş ilçesine giden Kuşadalı Gülşen Batar (30), o zaman 3 yaşında olan küçük kızı Beyza ile birlikte Erciş merkezine yakın olan Uncular Köyü anaokulundaki görevine başladı. Erciş merkezindeki devlet hastanesi karşısında kiraladıkları apartman dairesinde kızı Beyza ile birlikte depreme yakalanan Gülşen Batar, apartmanın tamamen göçmesi nedeniyle kızıyla birlikte göçük altında kaldı. Gülşen Batar, Canından çok sevdiği küçük Beyza’sı ile birlikte tonlarca betonun altında kalarak hayatını kaybetmişti.
20111124ay489192_04.jpg
20111124ay489192_05.jpg