Derbi öncesi kalede sorun yaşayan Beşiktaş'ta Rüştü'nün forma giymek istemesi teknik heyeti sevindirirken, yediği hatalı golleri unutmayan taraftarlar bu haberden hiç de memnun olmadı.

Siyah-Beyazlı takımda derbi öncesinde yaşanan bir gelişme, tam anlamıyla "Güler misin, ağlar mısın" türünden... İki as kalecisi Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan sakatlıkla boğuşan, böylesi bir ortamda antrenmanlarda üçüncü kaleci Korcan ve A2"den çağrılan Umut"la çalışmak zorunda kalan Beşiktaş"taki son yaşananlar aslında teknik heyeti sevindirdi. Çünkü Ankaragücü karşılaşmasında Meye ile çarpışıp belini inciten Rüştü Reçber, hâlâ bazı sorunlarının bulunmasına rağmen cumartesi günkü Fenerbahçe maçında forma giyeceğini açıkladı.

"Her şey Beşiktaş için"

“Önemli olan Beşiktaş"ın çıkarıdır. Bugüne kadar olduğu gibi başarı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım” diyen tecrübeli eldivenin bu açıklaması, taraftar kanadında ise beklenen sevinci yaratmadı. Tam tersine, bir bölüm taraftar, Rüştü"nün yediği hatalı goller nedeniyle bu haber karşısında tedirgin oldu. Hakan Arıkan"ın bu hafta sonuna yetişmesinin mümkün olmadığı da belirtildi./fanatik