Fethullah Gülen'in ağır hasta olduğu iddia ediliyor. Gülen'le röportaj yapmak için harekete geçen Sevilay Yükselir ilginç bir bilgiyle karşılaştı..

Gazeteport'un haberine göre Gülen'in ağır hasta olduğu iddiası Yükselir'in Gülen'le röportaj talep etmesiyle ortaya çıkmış.

Cemaat içinden tanıdığı bir 'abi' vasıtasıyla röportaj için yardım talebinde bulunan Yükselir'e gelen cevap şaşırtıcıydı:

"Fethullah Hoca çok hasta… Değil ki sizinle röportaj yapmak, kendisi bir telefonla bile konuşabilecek durumda değil. Ne yazık ki hocamız belki de son günlerini yaşıyor"

Doğru olmayacağı ve röportajı ayarlayabileceği ümidiyle başka isimlere yönelen Yükselirin çaldığı kapılar yüzüne kapanmış.

Ekrem Dumanlı'ya ulaşamamayan gazeteci, gazetenin künyesinde yer alan iş adamı Ali Akbulut'un da Amerika'da olduğunu öğrenmiş.. Yükselir, son olarak yine ilk başvurduğu 'abiye' yönelmiş. Verilen cevap yine benzer nitelikteydi:

“Yok Sevilay Hanım. Ne sizin, ne de başka bir gazetecinin şu anda hocamızla röportaj yapma şansı yok! Çünkü, Fethullah Hoca gerçekten çok hasta ve cemaatin tüm ileri gelenleri şu anda onun yanında. Başka da bir şey diyemeyeceğim size” deyip telefonu sert bir şekilde yüzüme kapattı. O an anladım ki, Hoca gerçekten ağır hasta."