Ankara"da geçen perşembe sabahı “Hastaneye gidiyorum” diyerek evden çıkan 17 yaşındaki Gülcan Civan"dan bir daha haber alınamadı. Güler ve Kenan Civan çifti, kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyledi.

Altındağ İlçesi Güneşevler Semti"nde oturan ev hanımı Güler ve işçi Kenan Civan çiftinin 3 çocuğundan büyüğü olan Gülcan Civan (17), geçen perşembe günü “Anne kendimi iyi hissetmiyorum. Hastaneye gidiyorum” diyerek evden çıktı. Kardeşi Hatice"yi de yanına alarak hastaneye gitmek isteyen Gülcan, kardeşinin gelmek istememesi nedeniyle tek başına evden çıktı. Gülcan, saat 18.00"e kadar eve gelmeyince annesi durumdan şüphelenerek kızını aramaya başladı. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen Gülcan bulunamadı. Emniyet Müdürlüğü"ne bağlı ekiplerin yaptığı tüm aramalara rağmen Gülcan"dan bugüne kadar hiçbir haber alınamadı.

Gülcan Civan"ın babası Kenan Civan, kızının en son kendisini Kızılay"daki bir büfedeki telefondan aradığının tespit edildiğini söyledi. Bu görüşmeden süre sonra kendi cep telefonuna "naber" diye mesaj atıldığını belirten Civan, kendisine mesaj atan cep telefonu numarasını asayiş bürosu ekiplerine bildirdiğini kaydetti.
Civan"ın görüşme yaptığı büfede incelemelerde bulunan polis, Civan"a mesaj atan cep telefonunun kime ait olduğunu araştırıyor./milliyet