Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Yaprak Dökümü'nde başına gelmedik iş kalmayan Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, sokakta vatandaşlardan aldığı tepkileri Beyaz Show'da anlattı.

Dizideki senaryoda kardeşinin kocasını elinden aldığı, zorla evlendirilen, çocuğunu düşüren ve türlü şanssızlıklar yaşayan Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, "Diyorlar ki, artık birazcık gül. Ne bu halin, çok üzülüyoruz sana' diyorlar" dedi.

Programda sürekli gülümseyen ve Leyla karakteri ile hiç ilgisinin olmadığını gösteren Gökçe Bahadır, dizideki ağlama sahnelerinden oluşan görüntüleri izledikten sonra bir hayli güldü ve 'Çok güzel olmuş" diyerek Leyla'nın yaşadıklarını görünce ağlamanın zor olmadığını ve kendi kendine geldiğini sözlerine ekledi.

AŞKLARINDAN BULASIN NECLA!

Bu arada Beyaz, Gökçe Bahadır'ı çok güldüren bir de sürpriz hazırlamıştı. Beyaz, Bahadır'a "Ne gelirse başına kardeşin Necla'dan geliyor değil mi?" diye sordu. "Yoo aslında herkesten bir darbe yiyor Leyla ama en ağırını Necla'dan yedi" diyen Gökçe Bahadır, sözlerini bitirir bitirmez oturduğu koltuğun arkasından bir anda Fahriye Evcen'in büyük bir kartoneti çıktı. Şaşıran ve irkilen Bahadır, daha sonra kahkahalarla gülmeye başladı.

Beyaz, Gökçe Bahadır'a "Bir şey söylemek ister misin Necla'ya?" diyerek rahatça içini dökebileceğini belirtti. Gökçe Bahadır, dizide kızkardeşi Necla'yı oynayan Fahriye Evcen'in kartonetine bakarak "Aşklarından bulasın" demekle yetindi.

H2