FIFA Konfederasyon Kupası"nda Güney Afrika ile 3."lük maçına çıkacak İspanya Milli Takımı"nda bulunan Güiza, basın toplantısında, Michael Jackson"un ölümüyle ilgili sorulan bir soru üzerine, “Michael Jackson"un ölümünden dolayı çok üzgünüm ama sanatçının büyük bir hayranı değilim. Ben Flamenkocuyum. Kendisi büyük bir sanatçı ama yaptığı müzik tarzı bana fazla hitap etmiyordu” dedi.

Cemil Turan"a yeni görev
Fenerbahçe"nin eski yıldız futbolcularından Cemil Turan, amatör şubeler koordinatörlüğüne getirildi. Kongreden sonra yönetimde yapılan görev dağılımında İlhan Ekşioğlu, “Amatör Şubeler Sorumluluğu”na getirilmişti. Daha önce futbol altyapı koordinatörlüğü görevi yapan Cemil Turan, bu kez İlhan Ekşioğlu"nun yardımcısı konumunda görev yapacak.

İzinler güme gidiyor
Lig biter bitmez milli takımlara giden Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Semih Şentürk, Daniel Güiza, Emre Belözoğlu"nun ekstra izinleri, hoca sorunu nedeniyle belirsiz bir durum aldı. Bu futbolcular milli maçlara gittikleri için Fenerbahçe yönetiminden izin istemiş ve sezon başında takıma katılımlarının yaklaşık bir hafta kadar geç olacağını bildirmişlerdi. Ayrıca Aragones"in sözleşmesinin fesih edilememesi, Daum"un da imza atamaması nedeniyle pazartesi günü sahaya kimin çıkacağı da belirsizliğini koruyor. Daum"un idman programını Aykut Kocaman"a vermesi ve bu görevin yeni sportif direktöre düşmesi bekleniyor.

Filede taarruz
Fenerbahçe Voleybol takımı, dün tam 5 transfer yaptı. Sarı-Lacivertliler, Alman takımlarından Friedrichshafen"den Lukas Divis, Rusya"nın UFO ekibinden Gabriel Gardner, MEF"den Cengizhan Kartaltepe, Ziraat Bankası"ndan Yasin Sancak ve İ.B.B"den Özkan Hayırlı sözleşme imzalandı. Slovakya Milli Takımı"nda oynayan Lukas Divis 2.02 boyunda ve smaçör. Divis"in kariyerinde Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunuyor. Gabriel Gardner ise Amerika Milli Takımı"nın değişmez oyuncusu. O da 2004 ve 2008 yıllarında Olimpiyat Şampiyonluğu yaşadı. Türk oyunculardan Yasin, Cengizhan ve Özkan da Ay-Yıldızlı formayı giyiyorlar.

Minikler tur atladı
Fenerbahçe U-13 Takımı, Çanakkale 18 Mart Stadı"nda oynanan Türkiye Şampiyonası 1"inci Etap final karşılaşmasında Turgutluspor"u 2-0 yenerek bir üst tura çıktı. 23 Haziran"dan başlayan grup maçlarında Uzunköprüspor, Lüleburgazspor ve Balıkesir Başakspor"u eleyen Fenerbahçe"nin minikleri, Sağlıkspor ve Damlaspor engellerini geçen Turgutluspor"la finalde karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler, 27"nci dakikada kaptan İbrahim Aydın ve 40"ıncı dakikada Kamil"in kaydettiği gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.- fanatik