Yabancı transferi konusunda yetki verilen Erdil Arpacı, istenmesi durumunda Barcelona"dan Gudjohnsen"i ikna ederek İstanbul"a getirebileceğini söyledi
Yeni sezon transfer çalışmalarında son olarak Louis Saha ile görüşen Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncunun İngiltere"de kalma konusunda karar alması karşısında Barcelonalı Gudjohnsen, Werder Bremenli Almeida ve CSKA Moskovalı Love"u ön plana aldı.
Bobo"da geri adım
Yabancı forvet konusunda kulüp adına transfer yetkisini alan, siyah-beyazlıların eski çalışanı Erdil Arpacı"nın, yapılan son görüşmede Gudjohnsen transferinin bitirebileceğini söylediği öğrenildi. Arpacı"nın, Barcelonalı futbolcuyu ikna ederek İstanbul"a getirebileceğini yönetime ilettiği bildirildi.
Beşiktaş"ta yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra, henüz gönderilmeyen Bobo için yönetimin karar değiştirme aşamasında oldukları öğrenildi. Siyah - beyazlı idarecilerin, “Kesinlikle 7.5 milyon eurodan aşağıya satılmayacak” dediği Brezilyalı futbolcu ile sözleşme uzatmasının da gündeme geldiği bildirildi.
İstenilen düzeyde bir yabancı transferi yapılamaması ve Bobo"nun istenilen miktarda bir bonservise satılamaması durumunda, bu oyuncuyla yeni bir sözleşme yapılacağı iddia edildi. Bir yıllık sözleşmesi daha bulunan Bobo"nun, gelecek sezon bedava gitmemesi için sözleşmenin uzatılma ihtimali de olduğu öğrenildi.
Bu arada daha önce Bobo için 5.5 milyon euro öneren Werder Bremen "in bu teklifini 6.5 milyon euroya çıkardığı belirtildi. Milliyet