Aziz Yıldırım, rakibine aba altından sopa gösterdi

“Seyrantepe"deki statla ilgili tek bir kelime etmedik. Ama konuşursam çok ağır olur, kaldıramazlar. Biz stadımızın her şeyini kendimiz yaptık, ya onlar?”

AZİZ Yıldırım, G.Saray"ın inşaatı süren Türk Telekom Arena Stadı"yla ilgili manidar açıklamalar yaptı.. Milliyet Gazetesi"nden Lube Ayar"e konuşan başkan şunları söyledi:

“BUGÜNE kadar Seyrantepe ile ilgili laf etmedik. Ama G.Saray haddini aşıyor. Böyle devam ederlerse, söyleyeceklerim çok ağır olur, kaldıramazlar. Biz stadımızın inşaatını, koltuklarını, çizimini, her şeyini kendimiz yaptık.. Öbür tarafta Sami Yen devletin malı. Kullanım hakkı G.Saray"ın. Ve bu hak kaybedilmiş. Sonuçta bu stat ellerinden çıkması gerekirken, devlet gitmiş Seyrantepe"de başka arazi tahsis etmiş. Üstelik bir kooperatife aitken, başka şartlarda ele geçirmişler.”

YILDIRIM, “Rüştü, neden yıllardır kendisini kimin dövdürdüğünü açıklamıyor?” sorusuna ise “Dayak yediği insanlarla yemek yediği, arkadaşlık yaptığı için olabilir mi? Rüştü çıksın delikanlı gibi, "Beni Yıldırım dövdürdü" desin, ben o zaman konuşurum.”

"Lig temiz değil" açıklamasına, ilk kez yanıt geldi

Yıldırım: Adnan Polat"ın yüzü KIZARMIS mıdır?

“Şampiyonluğumuzdan korkup, çirkin iftira atanların utanma duygusu olduğundan şüphe etmiyor değilim. Zaferimiz halinde ligi kirli ilan etmeye hazırlananların acaba yüzü kızardı mı?”

BAŞKAN Aziz Yıldırım, F.Bahçe Dergisi"ne yazdığı yazıda, özellikle daha önce “Lig temiz değil” diyen Adnan Polat"ı isim vermeden ama adres gösterek yerden yere vurdu.. İşte Yıldırım"ın yazısından bazı satırlar:

“ŞAMPİYON olmamızdan korkan ve başarısızlıklarını bize attıkları iftiralar ile örtmeye çalışanları herkes gördü.. Rakiplerin kalecilerinin ayarlanmasından, kulüp başkanlarının "Lig temiz değil" iddialarına varan; üstüne üstlük bir devlet bakanının da bu iftira ve söylemlere destek veren açıklamalar yapmasına kadar ulaşan aklın almayacağı olaylar yaşadık.

BÖYLESİNE çirkin yakıştırmalar yapanlarda ne derece utanma duygusu vardır, kendileri bu duygudan haberdarlar mıdır bundan da şüphe etmiyorum dersem yalan olur. Şampiyonluğumuzda ligi kirli ilan etmeye hazırlananların, bu gerçekleşmeyince acaba yüzleri kızarmış mıdır?”

Başkan tüyoyu verdi

AZİZ Yıldırım"ın verdiği röportajın son kısmında öyle bir bölüm var ki, adeta yeni hocanın Aykut Kocaman olduğunu bağırıyor. Yıldırım, kendisine sorulan “Ya yeni hoca başka futbolcu isterse?” sorusuna şu cevabı vererek, "sinyali" çaktı:

“TEKNİK direktör isteyemez, çünkü o da biliyor neyin ne olduğunu. Yeni bir şey yok, daha önceden başlayan çalışmalar devam ediyor.”