MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2010 Dünya Kupası grup eleme maçları öncesi bugünkü Ukrayna mücadelesinin takımın son durumunu görmek için iyi bir fırsat olacağını söyledi. Terim dün düzenlediği basın toplantısında Estonya ve Bosna maçları öncesinde son hazırlık maçına çıkacaklarını belirterek şu açıklamayı yaptı:

UKRAYNA her zaman herkes için güçlü bir karşılaşma olmuştur. Bazı eksiklikler var. Her şeye rağmen arkadaşlarımızın son durumlarını görmek ve var olan arkadaşlığı, sistemi ve düzeni tekrar hatırlatmak adına iyi bir hazırlık maçı olacak. Birçok arkadaşımız sakat. Ama şartlar ne olursa olsun bu bizim için bahane olmayacaktır. Bizim için ciddi bir maç olacak. Biz, eksiklere alışığız.

GRUPTA kalan 4 maçı da kanacağımıza inanıyorum. Aklımızda olmayan sonuçlar aldık. Son saniyede yediğimiz İspanya golü bizi 2 puan geriye attı. Yine ümitliyiz, yine inançlıyız. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Dört maçımızı da kazanma adına hareket edeceğiz ve kazanacağız. Bunu yapacak güçteyiz.

"NİHAT"IN İHTİYACI VAR"

TERİM, Nihat"ı kadroya almasıyla ilgili bir soruya “Bizim ihtiyacımız olduğu zaman Nihat hep vardı, onun ihtiyacı olduğunda da burada olmalıydı ve oldu. Maçta da oynatacağım” derken, ilk kez kadroya çağırdığı İsmail Köybaşı için de “İsmail, tekniği ile oyun zekası ile çabuk adapte olmasıyla bize faydalı olacak” yorumunu yaptı.

DENİZLİ maçı ertelense F.Bahçeliler"i bırakıp, yerlerine yeni oyuncular alacağını da vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, Gökdeniz"in kendisi ile ilgili açıklamalarını ise “Bu beyanatı verdi mi vermedi mi, inanmakta güçlük çekiyorum. Olur böyle şeyler, onlar gençtir, inşallah yine buluşuruz” sözleriyle değerlendirdi.
Vatan