F.Bahçe gibi, Beşiktaş da Ankarasporlu oyuncuların peşine düştü. Fotomaç'ın haberine göre, savunmanın sağına ve orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Ömer Aysan ile eski oyuncusu Aydın Karabulut için düğmeye bastı.

Savunmanın sağı ile orta sahayı takviye etmek isteyen yönetim, küme düşürülen Ankaraspor'un kapısını çaldı. Sezona büyük sıkıntılarla başlayan Beşiktaş'tan çifte kanca... İbrahim Kaş'ın dönmesine rağmen savunmanın sağında yaşanan soruna çözüm arayan, orta sahayı da takviye etmenin planlarını yapan yönetim, Ankaraspor'un ligden düşürülmesini fırsat bilip, transfer için kolları sıvadı... Başkent ekibine tanınan 15 günlük ek süreden yararlanmak isteyen siyah-beyazlıların, sezon başında bu kulübe verdiği Aydın Karabulut ile Ömer Aysan için girişimlere başladığı öğrenildi.

Aydın can atıyor
Bursaspor ile yollarını ayırıp, sezon başında lacivert-beyazlı ekiple anlaşan Ömer Aysan için teknik direktör Mustafa Denizli'den onay alındığı öğrenildi. Denizli'nin de sıcak bakması üzerine defansın sağında görev yapan Ömer için düğmeye basan yönetimin, camia baskısına rağmen Ankaraspor'a verdiği Aydın'la da ilgilendiği belirtildi. Orta sahanın solunda oynayan genç futbolcunun da yeniden Kartal olmak için can attığı vurgulandı./sabah