AYDINPOST HABER SERVİSİ/Filiz ÖZDEMİR-Yaklaşık bir yıldır optik mağazası için çalışmalar yaptıklarını belirten Beden Eğitimi ve Spor bölümü mezunu Figen Çobanoğlu “Gözlük özellikle 40 yaş sonrası herkesin ihtiyaç duyduğu bir gereç. Mesleğimiz gereği insanların beden ve ruh sağlıklarıyla yakından ilgileniyoruz. Tabii göz sağlığı da alanımıza giriyor. Aydınlılara bu alanda da hizmet vermek istedik.Hatta uzun vadede hedefimiz yeni şubeler açmak ve sektörün en önde gelen firmaları arasında yer almak”diyor. 

On yıldır Aydın’da spor malzemeleri ticaretiyle uğraştıklarını hatırlatan Çobanoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Üniversitelerde optisyenlik bölümü Sağlık Meslek Yüksek Okullarına bağlı. Bizim eğitim gördüğümüz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü de Sağlık Bilimleri Enstitüsüne bağlı. Dolayısıyla göz sağlığı ve optisyenlik bize uzak kavramlar değil.”

Üçgen Optik’te Keaps, Exess, İnfiniti, Rayban, Speedo, Optoline, Pulsar, Vertical, Swing, marka gözlükler, Optik çerçeve, cam, güneş gözlüğü, renkli ve numaralı lens, solusyon, her türlü gözlük yedek parça ihtiyacı için Aydınlıları bekliyor.

Pazar hariç hergün sabah 09:00’dan akşam 19:30’a kadar açık olan Üçgen optik mağazasına 212 63 35 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

dsc_0274.jpg

dsc_0283.jpg